BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kooperatifi kurşunladılar

Ordu'da dün gece Su Ürünleri Kooparatif'i binasını kurşun yağmuruna tuttular

Abone ol

Ordu’da otomobille gelen silahlı saldırganlar, Su Ürünleri Kooperatifi binasını kurşun yağmuruna tuttu. Kooperatif Başkanı Hasan Bozkurt’un da binada olduğu olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Olay dün gece yarısı merkeze bağlı Kumbaşı Mahallesi’ndeki Boztepe-Kumbaşı- Güzelyalı ve Kirazlimanı Su Ürünleri Kooperatifi’nde meydana geldi. İddiaya göre otomobille gelen 4 kişi, tek katlı kooperatif binasına kurşun yağdırdı. 8 el ateş edilen binanın camları kırıldı ve büyük hasar meydana geldi.

BAŞKAN BİNADAYDI

Kooperatif Başkanı Hasan Bozkurt’un da binada bulunduğu sırada meydana gelen olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kaçan saldırganların yakalanması için soruşturma başlatan polis, görgü tanıklarından edindiği bilgiler ışığında iki kişiyi gözaltına aldı. Olaya karıştıkları belirlenen iki kişinin daha yakalanması için çalışmalar sürüyor.

KİMSEYLE SORUNUM YOK

Olayın şokunu üzerinden atmaya çalışan kooperatif başkanı Hasan Bozkurt, “Birden silah sesleriyle korktum. Kendimi masanın altına attım. Hemen polise haber verdim. Benim kimseyle bir sorunum yok. Neden böyle birşey yapıldı anlamadım” diye konuştu.