BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tita bir yıl daha Antalya'da

Bonservisi Ankaraspor'da bulunan ve iki sezondur Antalya'da kiralık oynayan Tita, Kırmızı-beyazlılarla bir yıl daha kiralık olarak anlaştı.

Abone ol

Bonservisi Ankaraspor'da olan ancak sezon başından beri Ankaragücü ile kamplara katılan Sidney Cristiano dos Santos (Tita), Antalyaspor'la 1 yıllık kiralık olarak resmi sözleşmeye imza attı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine katılan Antalyaspor Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Akıncıoğlu, Ankaraspor'un Tita'yı vermek istemediğini, ancak Tita'nın Antalyaspor'da oynama ısrarı sonucunda kiralamayı kabul ettiklerini belirterek, "Transferden dolayı hem Tita hem de kulübümüz çok mutlu oldu. Tita iki sezondur bizimle. Her sezonda da ilk hazırlık bölümümüzdeki kampımıza katılamamıştı. Bu yıl sezon başından itibaren bizimle olacak ve daha iyi bir Tita seyredeceğiz" dedi.

Tita ise imza töreninde yaptığı konuşmada, Antalyaspor'da bir yıl daha forma giyecek olduğu için mutlu olduğunu söyleyerek, "Birçok takım istedi ama ben Antalyaspor'u tercih ettim. Benim birinci tercihim her zaman Antalya. Ben Mehmet hocayı, takımı ve Antalya halkını çok seviyorum. Antalya'da daha iyiyim. Burası Brezilya'ya benziyor" ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından Tita, kendisini bir yıllığına kiralık olarak Antalyaspor'a bağlayan sözleşmeye imza atıp, Kırmızı-beyazlı forma ile basın mensuplarını poz verdi.

Ayrıca, 2012 yılına kadar Ankaraspor ile sözleşmesi olan Brezilyalı futbolcu önümüzdeki sezonun tamamını Antalyaspor'da geçirecek. 6 senedir Türkiye'de oynayan Tita, 3. sezonun içinde Türk vatandaşlığına başvuru yapmıştı. 29 yaşındaki futbolcu kanatlarda ve forvet arkasında oynuyor.