BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karatenin kalbi Erzurum'da attı

7. Geleneksel Palandöken Kupası Karate Şampiyonası Erzurum’da yapıldı.

Abone ol

Cemal Gürsel Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakaları Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan da izledi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Karate Federasyonu tarafından desteklenen 7. Uluslararası Palandöken Kupası Karate Şampiyonasına Türkiye’den 32 ilin sporcularının yanı sıra İran, Azercan ve Ürdün Ülkeleri de katıldı.

İki gün süren müsabakalarda toplam 501 sporcu tatemiye çıktı. Palandöken’de kampta bulunan bayan karateciler ile bugün Palandöken’de başlaşacak olan erkekler kampına katılacak olan sporcularda kata ve kumite dallarında madalya mücadelesi verdiler. Zevkli ve çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvaya sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

FEDERASYON BAŞKANI DELİHASAN’DA İZLEDİ

Bu arada Erzurum’da yapılan 7. Geleneksel Palandöken Kupası Karate Müsabakalarını Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan da izledi. Delihasan, katılan tüm sporculara ve antrenörlere başarı diledi.

Delihasan, İran, Azerbaycan ve Ündün idarecilerine de şampiyonaya katıldıkları için teşekkür etti.

Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, Türk Karatesine hizmetlerinden dolayı Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’a plaket verdi.

Ayrıca turnuvaya sponsor olduklarından dolayı Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen tarafından Buhara Tıp Merkezi Müdürü Yaşar Umaç ve Çaykur Bölge Müdürü Zeki Sarıavcı’ya plaket verildi.