BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,40
HABER /  DÜNYA

TIR otobüse böyle çarptı: 2 yaralı

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli Alaplı karayolunda bir TIR’ın dorsesinin duraktan yolcu alan halk otobüsüne arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaraland...

Abone ol

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli Alaplı karayolunda bir TIR’ın dorsesinin duraktan yolcu alan halk otobüsüne arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza anı bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Alaplı Kdz. Ereğli Karayolu Göktepe mevkisinde meydana geldi. Kdz. Ereğli istikametine seyir halinde olan M.Ç. (37) yönetimindeki 34 JL 5315 plakalı TIR’ın viraja girdiği sırada kaymaya başlayan dorsesi, Göktepe durağından yolcu alan S.B. (32) yönetimindeki 67 M 8250 plakalı halk otobüsüne arkadan çarptı. Yolda yan gelen TIR, aynı mevkide bulunan bir akaryakıt istasyonunun korkuluklarına çarparak durabildi.
Kazada yaralanan E.B. (53) ve O.A. (25), sağlık ekiplerince Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaraların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.
Bölge Trafik ekipleri ile jandarmanın güvenlik önlemi aldığı kazada nedeniyle yol yaklaşık 1 saat süre ile akaryakıt istasyonunun içerisinden sağlandı. TIR’ın çekici yardımıyla yol üzerinden kaldırılması ile ulaşım normale döndü. Kaza anı akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı.
(İHA)