BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.424,07
HABER /  DÜNYA

Samsunspor’a ’’iş adamı’’ şefkati

Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, “Erkut Tutu’nun başkan olduğu dönemde ekonomik sıkıntıların aşılması için Samsunspor Kulübü’ne vermiş olduğu...

Abone ol

Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, “Erkut Tutu’nun başkan olduğu dönemde ekonomik sıkıntıların aşılması için Samsunspor Kulübü’ne vermiş olduğum 1 milyon 382 bin liralık borcun üstünü çiziyor ve bu parayı kulübümüze bağışlıyorum” dedi.
İş adamı Galip Öztürk yaptığı açıklamada, “Bir Samsun aşığı ve Samsunspor sevdalısı hemşehriniz olarak, doğduğum şehre ve onun sembolü haline gelmiş kulübümüze karşı kendimi her daim sorumlu hissettim. Bu sorumluluğumun bir gereği olarak Sayın Erkut Tutu’nun başkan olduğu dönemde ekonomik sıkıntıların aşılması için kulübe vermiş olduğum 1 milyon 382 bin liralık borcun üstünü çiziyor ve bu parayı kulübümüze bağışlıyorum. Bu kararı vermemin nedeni ise takımımızı yine Süper Lig’de görebilmek arzumuzdur. Kısıtlı imkanlarla hareket eden ve büyük Samsunspor taraftarının tribün desteğini arkasına alan Samsunspor’umuzun hak ettiği yer elbette 1 Lig değil, Süper Lig’dir” diye konuştu.
Öztürk, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir karşılık beklemeden, sade bir taraftar mantığıyla Samsunspor’u desteklemeye devam edeceğini sözlerine ekledi.
(İHA)