BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,13
ALTIN 2.472,14
HABER /  DÜNYA

Timsah eksik çalıştı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında sahasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. ...

Abone ol

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında sahasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Çalışmaya milli takımlarda bulunan oyuncular ile sakatlar katılmadı.
Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, Daum’un futbolcularla yaptığı toplantı sebebiyle yarım saat geç başlarken, antrenmana sakatlıkları devam eden Ozan İpek ile Belluschi katılmadı.
Ayrıca Ümit Milli Takım’da bulunan Musa Çağıran, Enes Ünal ile U-19 Milli Takımı’nda bulunan Batuhan Altıntaş, Ozan Tufan ve Slovakya Milli Takımı’nda bulunan Stanislav Sestak da antrenmanda yer almadı.
Yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmanın ilk bölümünde ısınma hareketleriyle başlarken, antrenmanın ikinci bölümünde ise iki gruba ayrılan futbolcular, top çalışması ile adam adama ve tek pas organizasyonu yaptı. Son bölümde ise üçerli gruplar halinde pas ve şut organizasyonu gerçekleştirildi. Galatasaray’dan transfer edilen Colin Kazım, Özlüce Tesisleri’nde gelerek, odasında dinlenmeye çekildi. Bursaspor’un akşam gerçekleşeceği antrenmanında, Kazım’ın da yer alacağı bildirildi.
Yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.
(İHA)