BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Suriye'ye müdahale toplantısında skandal

ABD Senatosu'nun Suriye'ye müdahale ilişkin taslak önerisini görüştüğü toplantıya senatör John McCain'in yaptıkları damga vurdu.

Abone ol

İNTERNET HABER -  ABD Senato Dış İlişkiler Komitesi, Suriye'ye askeri müdahaleye izin veren bir taslak önerge üzerinde uzlaştı. Savaşın konuşulduğu toplantıya, Cumhuriyetçi senatör John McCain'in cep telefonunda poker oynaması damga vurdu.

ABD Senato Dış İlişkiler Komitesi, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel ve ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey'in katıldığı bir toplatıda Suriye'ye askeri müdahaleyi konuştu. Savaşın konuşulduğu toplantıya ise Cumhuriyetçi senatör John McCain'in cep telefonunda poker oynaması damga vurdu. Toplantıda McCain'in poker oynadığını ortaya koyan fotoğrafın sosyal medyada yayınlanmasına tepki gösterildi.

OYUNU DA KAYBETMİŞ!

Cumhuriyetçi senatör John McCain tepkilere, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından esprili bir cevap verdi. McCain mesajında, "Skandal! Senatodaki toplantıda cep telefonumda oyun oynarken yakalandım. Daha kötüsü de oyunu kaybettim!" dedi.