BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MEDYA

Ece Temelkuran rezil oldu

Başbakan Erdoğan'ın katıldığı canlı yayın sırasında Ece Temelkuran'ın Twitter'de yaptığı yorum tartışıldı.

Abone ol

İNTERNET HABER -  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlik yıllarından başbakanlığa giden yolda yaşadıklarının anlatıldığı "Usta'nın Hikayesi" belgeseli, Beyaz TV'de yayınlandı.

Belgeselde Başbakan, cezaevine girmeden önce veda mitinginde yer alan Ahmet Kaya'nın görüntüsü yayınlandı.

Kaya'nın "Hiç kimsenin, düşünceleri, fikirleri yüzünden, okuduğu bir şiir yüzünden cezaevine girmediği bir Türkiye istiyoruz." sözleri ekrana yansıdı. 

BİLMİYORDUM

Görüntü ekrana ilk geldiğinde gazeteci Ece Temelkuran, "Ahmet Kaya! Bunu da kullandınız mı be! Yuh!" şeklinde tweet attı. Görüntü sonrası ise, "Ahmet Kaya o konuşmayı Başbakan için yapmış. Bilmiyordum. Şaşırdım." şeklinde konuştu. 

Temelkuran'ın tweetler sonrası sosyal medyada yazara karşı tepki mesajları yağdı. Yazar eleştirilere bugün attığı tweetlerle cevap verdi, hem de yazar Hilal Kaplan'a çattı.

KAPLAN'A VEKİLLİK YOLU

"Dün gece bir şey daha anladım: Hilal Kaplan bu kez de vekil olmazsa hayati tehlike doğar. Başbakan onun için atan bu kalbi görmeli!"

"Dün akşam twitter "Sineklerin Tanrısı" son bölüm gibiydi. Bir kere daha anladım ki "lider kültü" meselesinde ürkütücü olan lider değil kült."