BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Tigana rahat bir nefes aldı

Tigana farklı Bucaspor galibiyetinin ardından derin bir nefes aldı. İşte maç sonu açıklamalar

Abone ol

Bucaspar Teknik Direktörü Hayri Obüs, takımdaki eksikler nedeniyle maça Paf takımından 5 oyuncuyla başlamak zorunda kaldıklarını, bunun da kendileri için büyük sıkıntı oluşturduğunu söyledi.

Hayri Obüs karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Turgutluspor maçında 2 oyuncusunun kırmızı kart gördüğünü, Adnan ve Metin Efe'nin de sakatlıkları nedeniyle takımda forma giyemediğini bildirdi.

Bucaspor'un Beşiktaş karşısındaki oyunundan memnun olduğunu kaydeden Obüs, ''Paf takımından 5 oyuncuyla başlamak zorunda kaldık. Gol yollarında çok etkili olamadık. Ancak oyundan memnunum. Oyuncularımı ortaya koydukları oyundan dolayı kutluyorum'' dedi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana ise karşılaşmada oyuncularının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu belirtti. Tigana, şöyle konuştu: ''Arkadaşlarım profesyonelce oynadılar. Bir kırmızı kart var, bu da oyuncularım adına pek hoş olmadı. Bir oyuncudan daha mahrum kaldık. Bazı arkadaşlarımızı da dinlendirmek zorundaydım. Üst üste çok maç oynadılar.''

Delgado'nun gıda zehirlenmesi nedeniyle kilo kaybettiğini belirten Tigana, ''Onun kilo almasını istiyorum, bu maçta 45 dakika oynatmak istedim'' dedi.

Bir basın mensubunun sorusu üzerine kaleci Runje'nin moralinin bozuk olmadığını belirten Tigana, ''Murat antrenmanlarda iyi çalışıyor. Burası da onun sevdiği bir saha. Bu nedenle ona bir şans vermek istedim'' diye konuştu. Biz gazetecinin Ricardinho'nun performansını değerlendirmesini istediğinde ise Tigana, bu oyuncunun çok daha iyi şeyler yapabileceğine inandığını söyledi.

STADDA YANGIN

Öte yandan, karşılaşma oynandığı sırada Atatürk Stadının altındaki bilardo salonunun elektrik sistemini destekleyen akü, henüz belirlenemeyen bir nedenle yandı. Akünün yanması sonucu oluşan duman stadda kokuya neden oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin haber vermesi üzerine stada gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek büyümeden sündürdü.