BIST 10.182
DOLAR 32,36
EURO 34,62
ALTIN 2.380,30
HABER /  SPOR

Tigana, Oktaya dert yandı

Beşiktaş'ın teknik patronu Tigana, son anda istifadan vazgeçen Kıvanç Oktay'a bakın nasıl dert yandı!

Abone ol

Beşiktaş yönetimine tekrar dönen eski Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay'ın bu kararına en çok sevinen kişi teknik direktör Jean Tigana oldu. Ümraniye'de yapılan yönetim kurulu toplantısına geldiği gün futbolcuların boynuna sarıldığı Oktay'ın Tigana ile yaptığı baş başa görüşmede Fransız hocanın kendisine içini döktüğü ve ilginç sözler söylediği ortaya çıktı.

'Yönetici bulamadım'

Tigana'nın Kıvanç Oktay'a, özellikle Antalya'daki kamp sırasında sıkıntı yaşadığını itiraf ettiği ve, "Kampta birebir konuşacağım yönetici bulamadım. Sizin yokluğunuzu açıkçası aradım. Orada bir ara kendimi çok yalnız hissettim. Aramıza gelmiş olmanıza inanın çok sevindim. Çünkü aynı lisanı konuşuyor olmamız büyük avantaj. Bundan sonra böyle büyük aralar vermeyin" dediği öğrenildi.

Oktay'ın da Tigana'ya destek vererek, "Eskisi gibi takımın yanında olacağım. Özellikle sizin her türlü sorununuzu çözmek için elimden geleni yapacağım. Biz sizin kalmanızı istiyoruz. Tabii ki şartlarınız olabilir. Bunları gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştuğu belirtildi.

Oktay gizli sorumlu

Öte yandan Kıvanç Oktay, her ne kadar şube sorumluluğunu bıraktığını söylesede başkan Yıldırım Demirören'in isteğiyle bu görevi gayri resmi olarak sürdüreceği öğrenildi. Oktay, futbol şube sorumluluğunun kalkmasına rağmen yine eskisi gibi takımla birlikte olacak ve gizli sorumlu olarak göreve devam edecek.