BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.401,93
HABER /  SPOR

Futbolda bir yıldız daha kayıyor

Arsenal’li Campbell’ın son dönemde yaşadığı olaylar nedeniyle futboldan kopma noktasına geldiği belirtildi.

Abone ol

İngiliz Milli Takımı’nın savunmadaki belkemiği ve dünyanın sayılı defans oyuncuları arasında yer alan Arsenal’li Campbell’ın son dönemde yaşadığı olaylar nedeniyle futboldan kopma noktasına geldiği belirtildi.

Haber alınamıyor


Arsenal’de tam anlamıyla bir Sol Campbell krizi yaşanıyor... Kırmızı-Beyazlılar’ın hafta içinde West Ham’a 3-2 yenildiği maçtaki ilk iki goldeki hatası nedeniyle teknik direktör Wenger tarafından oyundan alındıktan sonra devre arasında stadı terkeden yıldız savunmacıdan o günden bu yana haber alınamıyor. Fransız çalıştırıcı, Birmingham maçının kadrosuna almadığı Campbell için “Çarşamba gününden bu yana onunla kontak kuramadım. Endişe duyuyorum'' dedi. Takım arkadaşı Robert Pires de 31 yaşındaki defans oyuncusunun özel hayatında da büyük problemler yaşadığını söyledi.

Defansta büyük kriz

İngiliz basını, son dönemde üst üste yaşadığı olumsuz gelişmeler nedeniyle büyük bir boşluk içine düşen milli oyuncunun futboldan kopma noktasına geldiğini iddia etti. Milli Takım oyuncuları, önceki gün başbakan Tony Blair’i ziyaret ederken, Campbell’ın bu organizasyona katılmaması söylentileri güçlendirdi. Ligde kötü bir sezon geçiren ve iki kupaya veda eden Arsenal’de Lauren’in sakatlanıp, sezonu kapatması, Birmingham maçı öncesi Wenger’i sıkıntıya düşürdü. Kırmızı-Beyazlılar’ın kadrosundaki 8 defans oyuncusunun da çeşitli nedenlerle forma giyemeyecek olması Wenger’i yeni arayışlara yöneltti.