BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Tigana ikinci yarıyı beğendi

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, ikinci yarıdaki futbolu beğendiğini açıkladı

Abone ol

Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç, ''Beşiktaş'ı tebrik ediyorum ama sahada Denizlispor vardı'' dedi. Faruk Hadzibegiç, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, 2-0 yenildikleri maçta, takımının daha iyi bir görüntü sergilediğini söyledi.

Yedikleri gollerde oyuncularının bireysel hataları bulunduğunu kaydeden Hadzibegiç, ''Beşiktaş'ı kutluyorum ama sahada yalnızca Denizlispor vardı. İyi futbol oynadık. Yediğimiz iki golü de kendi hatalarımızla rakibe ikram ettik. Bu futbolla devam edersek iyi yerlere geliriz'' diye konuştu.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ise karşılaşmada Denizlispor'un gol bölgelerinde çoğalamadığını, ancak iyi mücadele ettiğini kaydederek, ''Biz iyi oynadık ama golü onlar attı. Gol atamayınca 3 puan vermiyorlar'' dedi. Ali Tandoğan konusuna da değinen İpek, uzun yıllar Denizlispor formasını giyen eski oyuncularına ''şartlarının uygun olması halinde'' kapılarının açık olduğunu dile getirdi.

-BEŞİKTAŞ CEPHESİ-

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, siyah-beyazlı oyuncuların ikinci yarıda daha iyi bir görüntü sergilediğini belirterek, ''Eksiklerimiz var ama bu eksikleri gidermek için çok çalışıyoruz'' dedi. Jean Tigana, karşılaşmaya iyi başladıklarını ama ilk yarının büyük bölümünün ''boşa geçtiğini'' kaydetti.

Tigana, ikinci yarıda Fahri, Ali Tandoğan ve İbrahim Akın'ın oyuna dahil olmasıyla daha iyi bir görüntü sergilediklerini söyledi. Tigana, geçen hafta oyuna sonradan aldığı oyuncuların performansından memnun kalmadığını, ancak bu kez oyuna sonradan dahil olan futbolcularının iyi bir görüntü ortaya koyduğunu anlattı.

Ali Tandoğan'ın takımda kalmasını istediğini dile getiren Tigana, ''Ancak o bu durumdan memnun değilse kendi tercihidir. İşte bugün oyuna girdi. Ben Ali Tandoğan'dan yararlanmayı isterim'' dedi. Bobo'nun ayağına aldığı darbe nedeniyle yere basmakta zorlandığını ve bu nedenle oyundan aldığını kaydeden Tigana, Gökhan Güleç'in performansını ise ''Gökhan Güleç iyi çalışıyor ama biraz daha özgüvenini kazanması gerekir'' şeklinde sözlerle değerlendirdi.

''Lig erken mi başladı?'' sorusunu Tigana, maçın geç saatte başlamasına karşın sıcak bir havada yapıldığını belirterek, ''Şampiyonlar Ligi de erken başlıyor. Takımlarımızın alacağı puanlar da Türkiye için önemli. Bu konuda yorum yapmak zor'' şeklinde yanıtladı.

Vestel Manisaspor-Galatasaray karşılaşmasında Meduna'nın görüntülerinin dramatik olduğunu söyleyen Tigana, oyuncularının bu görüntülerden etkilendiğini ve kahvaltıda bu konuyu konuştuklarını ifade etti.

Bir basın mensubunun, FC Barcelona'dan Edmilson'un transferinin gündemde olup olmadığını sorması üzerine Tigana, Edmilson'un iyi bir oyuncu olduğunu söyledi. Turkcell Süper Ligi'nde ilk golünü atan Matias Delgado ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Gol attığım için çok mutluyum. Bütün çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Meduna'nın görüntülerinden etkilendik, ancak sahaya çıkanca her şeyi unuttuk ve oyunumuzu oynadık'' diye konuştu.