BIST 10.258
DOLAR 32,34
EURO 34,78
ALTIN 2.388,70
HABER /  SPOR

Zenga oyuncularını övdü

Trabzonspor'u 2-1 yenen Gaziantepspor'da, teknik direktör Zenga, futbolcularını övdü

Abone ol

Trabzonspor'u 2-1 yenen Gaziantepspor'da, teknik direktör Zenga, "Futbolcularım iyi oynayıp galibiyeti hak ettiler. Sonuçtan çok memnunum" dedi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ise, rakibin hak ettiği bir galibiyet aldığını belirtti.

Walter Zenga, maç sonrasında yaptığı açıklamada, mutlak galibiyet için çok yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini belirterek, "Futbolcular sahada görevlerini yaparak, sonuca gitmeyi başardılar. Özellikle Ersen Martin ve Yattara'nın oyuna girmesi nedeniyle yaklaşık 10 dakika zorlandık. Bu dakikalarda kaleci Hasegiç çok başarılı kurtarışlar yaptı." dedi.

Zenga, gazetecilerin, maçın hakemi tarafından sahadan çıkartılması konusundaki sorusunu, "Hata yaptığın zaman ödemesi doğaldır. Ancak bu değişik bir olay. Maçın 5. dakikasında olması düşünülecek bir olay. Özel bir durum yok. Üzerime gelen birini sadece uzaklaştırdım." şeklinde yanıtladı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl da, futbolcuların yüreklerini ortaya koyarak mücadele ettiklerini ifade ederek, "Bu mücadelelerinden dolayı hepsini kutluyorum. Bize inanın, iyi bir hoca getirdik. Türk futbolunu geçmişte olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde temsil edeceğiz demiştik. Bunu gerçekleştirmek için mücadele devam edecek." diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ise, pozisyon üretemediklerini ve Gaziantepspor'un hak ettiği bir galibiyet aldığını söyledi.

Hacıosmanoğlu, "Önemli olan galip ya da mağlup olmak değil, Trabzonspor gibi oynamak. Gaziantepspor'u tebrik ediyorum. İyi mücadele edip, galibiyeti hak ettiler" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiano Lazaroni ise maç sonrasında açıklama yapmadı.