BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.507,58
HABER /  GÜNCEL

Tigana bak! Ailton çıplak!

Beşiktaş'la ilişkisi pamuk ipliğine bağlı olan Ailton Bild am Sontag gazetesine çıplak poz verdi. Gazete Hamburger SV'nin Ailton'u transfer etmek istediğini yazdı.

Abone ol

Beşiktaş'la ilişkisi pamuk ipliğine bağlı olan Ailton'u Almanya'nın HSV takımı kadrosuna katmak istiyor. Almanyanın gündeminde olan Ailton, Bild am Sontag gazetesine çıplak poz verdi.

Alman “Bild am Sonntag” gazetesi, birinci lig (Bundesliga) takımlarından Hamburger SV'nin, Beşiktaşlı Ailton'u transfer etmek istediğini yazdı.
“Ailton anlaşması 1,5 milyon” başlığıyla verilen haberde, Hamburger SV Spor Sorumlusu Dietmar Beiersdorfer'in dün akşam gizlice İstanbul'a gittiği ve transfer ücreti konusunda görüşeceği belirtildi.
Hamburger SV'nin, Ailton'u sezon sonuna kadar oynaması için 500 bin avro karşılığında kiralamak istediği, golcü futbolcuya da 1 milyon avro verileceği kaydedildi.
Haberde ayrıca, Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarında mücadele etmesi nedeniyle UEFA Kupası'nda Hamburger SV için oynayamayacağına dikkat çekildi.

Kaynak: www.hurriyet.com.tr