BIST 10.097
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.405,40
HABER /  GÜNCEL

Tesadüfün bu kadarı işkillendiriyor!

Polonya Devlet Başkanı ve birçok üst düzey Polonyalı yöneticinin ölümü 1 ay önce haber olmuş.

Abone ol

Medya tarihinde ender görülen bir 'mistik tesadüf' dünya basınını sarsacak gibi gözüküyor.

Gazeteciler.com'un haberine göre; Polonya Devlet Başkanı Leh Kaçinski'nin uçağının düşmesiyle yaşanan felaketin perde arkasında inanımlaz bir tesadüf ortaya çıktı.

Gürcistan'da hükümet kontrolündeki bir televiyon kanalında geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir kurgu haberde Polonya Devlet Başkanı'nın uçağının bir patlamayla düşürüldüğü söylenmişti.

İşte tüyler Gürcistan'ın İmedi kanalında yayınlanan tüyler ürperten kehanetin detayları.

GÜRCİSTAN TELEVİZYONUNUN KEHANETİ

Bu inanılmaz detay ilk olarak Rusya'nın etkili ve büyük gazetelerinden Nezavisimaya Gazeta duyurdu. Haber ilk olarak 13 mart Gürcistan'da hükümet kontrolündeki İmedi kanalında yayınlandı. Bu haberde Rusların Gürcistan'ı işgal ettiğiş Shakasvili'nin öldürüldüğü anlatılıyordu. Aynı haberde işgale karşı çıkmak ve Gürcistan'a destek vermek için yola çıkan Leh Kaçinski'nin uçağının patlatılması sonucu öldüğü belirtiliyordu. Bugünkü Rus gazetesi de bu haberi hatırlatıp "mistik tesadüf" dikkat çekti.

TRT Türk ekranlarında Serhat Akça ve Şeniz Özmert'in hazırlayıp sunduğu Haberdar da bu sabah rusya basınından başlıklar sunarken konuyu değerlendirdi. Henüz yeni farkedilsede bu 'mistik tesadüf' gözleri bir anda Gürcistan'a çevirecek.

Bugünkü Nezavisimaya Gazeta'da şöyle duyuruldu: