BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Terörün böyle bir kalleş tarafı var

Kayseri'deki bombalı araç saldırısı siyasilerin gündeminde. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, saldırıyı değerlendirdi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, ''Maalesef terörün böyle bir kalleş tarafı var. Ne zaman, nerede, nasıl çıkacağını bilemiyorsunuz, kestiremiyorsunuz'' dedi.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) tarafından düzenlenen ''Küreselleşme Sürecinde Türkiye'' konferansına katılmak üzere Isparta'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Isparta Valisi Memduh Oğuz'u makamında ziyaret etti.

Çelik, ziyarette yaptığı konuşmada, Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamayı Isparta'ya gelirken televizyondan öğrendiğini ve büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Şehitlere Allah'tan rahmet, Türk Milleti, yakınları ve sevenlerinine baş sağlığı dileyen Çelik, ''Maalesef terörün böyle bir kalleş tarafı var. Ne zaman, nerede, nasıl çıkacağını bilemiyorsunuz, kestiremiyorsunuz. Türkiye yıllardan beri böyle bir meseleyle maalesef mücadele ediyor. Burada mühim olan halkımızın moralini iyi tutmasıdır. Terörün en büyük amaçlarından birisi, özellikle moral kırıklığı, hayal kırıklığı oluşturmak. İnsanların sinmesini, tırsmasını sağlamak'' dedi.

Ülkenin halkıyla bu mesele karşısında bugüne kadar hep dik durduğunu vurgulayan Çelik, ''Bundan sonra da hep dik duracaktır. Ama keşke bu acılar son acılarımız olsa. Ne yazık ki terör, çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koydu'' diye konuştu.