BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.246,42
HABER /  GÜNCEL

Terör örgütü PKK'ya bir darbe daha! MSB açıkladı çok sayıda terörist öldürüldü

Mardin hudut hattına saldırı ve sızma girişiminde bulunan 9, Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Pençe-Kilit operasyon bölgelerinde ise 13 olmak üzere toplam 22 terörist etkisiz hale getirildi.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele çerçevesinde operasyonlarına devam ediyor. Sınır bölgelerinde de teröristlerin saldırılarına karşı cezalandırma atışları sürüyor. Dün 27 terörist güney sınır hattında temizlenmişti, bugün de sayı 22'ye çıktı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Teröristlere güçlü şekilde karşılık vermeye devam edeceğiz!" paylaşımında bulunarak, 9 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Dün aynı bölgede 7 terörist etkisiz hale getirilmişti.

MSB'den yapılan açıklamada, "Suriye’nin kuzeyinden Mardin hudut hattımıza saldırı ve sızma girişiminde bulunan 9 PKK/YPG'li terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Teröristlere güçlü şekilde karşılık vermeye devam edeceğiz!" denildi

8 terörist daha temizlendi!
Öte yandan Mehmetçik, 8 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Bakanlığın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Huzur ve güvenliğin teminatı Komandolarımız, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 8 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!"

5 terörist daha!
MSB, yaptığı son açıklamada Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Odayı bu iş için ayırdı Almanya'dan sipariş aldı! Amasyalı gencin kazancına bakın
Foto Galeri Odayı bu iş için ayırdı Almanya'dan sipariş aldı! Amasyalı gencin kazancına bakın Galeriye Gözat