BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Terkedilen aşık cinneti

Dini nikahlı eşinin kendisini terk etmesine sinirlenen bir şahıs, dehşet saçtı

Abone ol

Adapazarı'nda meydana gelen olayda, dini nikahlı eşinin kendisini terk etmesine sinirlenen bir şahıs, önce kadını ve babasını vurdu, ardından da aynı silahla intihar etti.

Alınan bilgilere göre, Adapazar Yenidoğan Mahallesi Varlık Sokak'ta öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Bilal Ceylan (40) isimli şahıs, 3 yıldır birlikte olduğu dini nikahlı Sadiye Anıl'ın (22) kendisini terk etmesi üzerine konuşmak üzere kadının evine gitti. Sadiye Anıl ve babası Kadir Anıl (55) ile konuşan ve dini nikahlı eşini eve dönmesi için ikna etmeye çalışan Bilal Ceylan, bunda başarılı olamayınca tartışma çıktı. Silahını çeken Bilal Ceylan, önce Kadir Anıl'ın başına silahın kabzasıyla vurarak yaraladı, ardından da Sadiye Anıl'a ateş etti.

Kızını korumak için siper olan baba Kadir Anıl, başına isabet eden kurşunla yaralanırken, genç kadın da vuruldu. Sadiye Anıl ve Babası Kadir Anıl, Sakarya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Sadiye Anıl, ilk tedavinin ardından İstanbul'a sevk edildi. Öte yandan, olay yerinden kaçan Bilal Ceylan, Adapazarı merkeze bağlı Serdivan Beldesi'ndeki bir arazide, intihar etti. Ceylan'ın intihar etmeden önce bir yakınını arayarak, intihar edeceğini haber verdiği öğrenildi.
Bilal Ceylan'ın, 3 yıldır dini nikahla birlikte yaşadığı Sadiye Anıl'dan 1 çocuğunun olduğu, ancak başka bir kadınla da evli olduğu belirtilirken, Sadiye Anıl'ın bu evliliği öğrenmesi üzerine eşini 6 ay önce terk ettiği ortaya çıktı.

Olayda yaralanan baba Kadir Anıl, kızının evliliğine karşı çıktığını ve ilişkiyi hiçbir zaman onaylamadığını belirterek, "Kızımın bu adamla birlikte olmasını istemiyordum. O beni vurmasaydı, ben ikisini de vuracaktım" dedi. Bilal Ceylan'ın, dolandırıcılık başta olmak üzere çeşitli suçlardan sabıkasının bulunduğu da bildirildi.