BIST 10.471
DOLAR 32,61
EURO 34,99
ALTIN 2.432,56
HABER /  GÜNCEL

Lombarghiniye ses cezası

Gurbetçi Ali Demiroğlu'nun, Lamborghini marka lüks otomobilini polis bağladı

Abone ol

Almanya'nın Hamburg kentinden 3 haftalık tatil için Alanya'ya gelen gurbetçi Ali Demiroğlu'nun, 200 bin avro değerinde, 600 beygir gücündeki Lamborghini marka lüks otomobili, motoru aşırı gürültü yaptığı gerekçesiyle trafik ekiplerince bağlandı.

Alanya Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, lüks HH MU 860 plakalı Lamborghini'nin, aşırı ses çıkardığını ve insanları rahatsız ettiğini, bu nedenle aracı bağlamak zorunda kaldıklarını söylediler.

Aracın bazı belgelerinin eksik olduğunu da belirten polisler, onlarca kişinin meraklı gözlerle izlediği aracı, Emniyet Müdürlüğü Otoparkı'na çektiler.

Araç sahibi Ali Demiroğlu (38), karşılaştığı bu olaya çok şaşırdığını söyledi. Otomobilin biraz fazla ses çıkardığını, ancak aracın orijinal yapısının bu olduğunu belirten Ali Demiroğlu, şöyle konuştu:

“Ben, bu aracı Almanya'da sürekli kullanıyorum. Buraya gelirken de Sırbistan, Karadağ, Makedonya, Bulgaristan gibi ülkelerden geldim. Bir süre de İzmir'de tatil yaptım. Ancak şu ana kadar kimse bir şey söylemedi. Burada araç, fazla ses çıkarıyor diye trafik ekipleri bağladı. Durumumu anlatamıyorum, yaşadıklarıma inanamıyorum.”