BIST 10.149
DOLAR 32,27
EURO 34,98
ALTIN 2.458,10
HABER /  SPOR

Terimin eleştirilen hamleleri

Fatih Terim "bu kadar olamaz" dedirtti. Sahaya sürdüğü onbirle şaşkınlık yarattı.

Abone ol

A MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Moldova maçında sahaya sürdüğü onbirle büyük şaşkınlık yarattı. Formsuz isimleri sahaya süren Terim’in onbiri, Moldova karşısında başarılı olamadı ve 2 puan bıraktı. Terim’in B planı galibiyeti getirmedi.

İşte Terim’in eleştirilen kritik hamleleri:

* 1. Üç puana ihtiyacımız olan ve rakibin 10 kişiyle kapandığı maçta takımı sahaya tek forvetle çıkardı. Hakan için sakat ’diyen’ Terim, Ümit’i 2. yarı düşündü.

* 2. Marsilya ve Porto maçlarında hatalı goller yiyen, her geçen gün formu düşen Hakan Arıkan’ı sahaya sürüp, Volkan Demirel’le maça başlamadı.

* 3. Kayserispor’da hiç sağ bek oynamayan Mehmet Topuz’u Hamit’in yerinde sahaya sürdü ama bu aşı tutmadı.

TÜMER 46 GÜN SONRA

TOPUZ asist yapmasına rağmen hücuma dönük daha verimli olabilirdi.

* 4. Anderlecht maçından bu yana 46 gündür topa ayağı değmeyen Tümer’i kurtarıcı olarak oyuna sürdü. Tümer 5 pas hatası, 5 top kaybıyla oynadı.

* 5. İbrahim Üzülmez, hem Beşiktaş’ta hem A Milli Takım’da sol kanatta verimli olmamasına rağmen yine onbirdeydi. Oysa ki G.Saraylı Volkan Yaman son maçlardaki iyi formuyla formaya göz kırpmıştı.

* 6. Macaristan maçında basına ’kol’ hareketi yapan Emre Belözoğlu’nu ödüllendiren Fatih Terim, bir de oyuncusuna kaptanlık verdi.

* 7. Vestel Manisa takımından oynayan Selçuk İnan, hiç hazırlık maçı görmeden böylesine bir karşılaşmada ilk kez A Milli oldu.