BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.382,38
HABER /  GÜNCEL

Terim'den Trabzon ve Beşiktaş'a taş

4-0'lık Sivasspor galibiyeti sonrası Fatih Terim'in açıklamaları Trabzonspor ve Beşiktaş'ı kızdıracak...

Abone ol

Fatih Terim, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Avrupa maçları nedeniyle yarışta geri kaldığı şeklindeki yorumlara katılmadığını söyleyerek "Galatasaray Avrupa şampiyonu olduğu zaman hem kupayı, hem ligi, hem ne varsa hepsini aldı" diye konuştu.

Terim, 4-0 galip ayrıldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu kadar soğukta, böyle bir namüsait şartlarda oynayan iki takım oyuncularını da kutluyorum, tebrik ediyorum. Allah'tan büyük bir sakatlık olmadı açıkçası" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın bu galibiyetle puanını 66'ya çıkardığını ve açık ara önde gittiğini belirten bir basın mensubunun, "Ancak kamuoyunda farklı şeyler de söyleniyor. Mesela Galatasaray'ın bu sezon rakiplerine oranla daha sorunsuz devam ettiği, Fenerbahçe'nin farklı konularda, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Avrupa'daki mücadelelerinden dolayı bu yarışta geri kaldığı şeklinde bir kamuoyu var. Saha sonuçlarında bu durum avantaj sağladı mı Galatasaray'a?" şeklindeki sorusunu  Terim, "Kamuoyu kaç kişi? Biliyorsunuz bizde 3 kişiye de 'kamuoyu' deniyor da o yüzden. Arkadaşlar Galatasaray Avrupa şampiyonu olduğu zaman hem kupayı, hem ligi, hem ne varsa hepsini aldı. Lütfen mantıklı, emeğe saygı duyan sorular olursa memnun olurum" ifadeleriyle cevapladı.