BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,80
ALTIN 2.433,83
HABER /  SPOR

Terimden Elano ve Santosa tam not

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızları Fatih Terim'in gündeminde. Elano ve Santos'a alkış var.

Abone ol

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, F.Bahçe'nin Dos Santos ve G.Saray'ın Elano transferinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Radyospor'a konuşan Fatih Terim, Dos Santos ve Elano gibi Brezilya Milli Takım forması taşıyan oyuncuların Türkiye'de top koşturacak olmasına sevindiğini ifade etti. Terim, "Bu transferler Türkiye ligi için artı puandır. Elano, Dos Santos önemli isimler. İnşallah uyum sürecini çabuk atlatırlar. İddialı ve büyük kulüplerde sabır süresi çok azdır. Bu futbolculara zaman vermek gerekiyor." dedi.

G.Saray ve F.Bahçe'nin Avrupa kupalarında aldıkları sonuçlara değinen tecrübeli hoca "Bu turları zaten geçmeliydiler. Fakat iki ekibi de ciddiyetleri için tebrik etmek gerekiyor." diye konuştu. Yoğun bir tempoda Dünya Kupası grup eleme maçlarına hazırlandıklarının altını çizen Terim, "Dünya Kupası'na gitmek için aynı inanç ve inattayız. Sakatlıklardan kurtulursak evelallah inancımız, iyi oyunumuz ve pes etmeme anlayışımızla Güney Afrika'ya gideceğiz." şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.