BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Sivas Anderlechte 6 gol atarsa!

Avrupa kupalarının belki de en ilginç iddiası.. Olmaz demeyin bu konuda Sivas Basın Sözcüsü öyle bir iddiaya girdi ki..

Abone ol

Umut fakirin ekmeği denir ya Sivas da o hesapta.. Tur şansı mucizelere kaldı ama Yiğidolar 6-0'ın peşinde.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yönetici arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine, takımın RSC Anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa bineceğine dair söz verdi.

Ünsal, ilk karşılaşmada deplasmanda 5-0 yenilerek tur şansını zora sokan Sivasspor'un yarın Belçika temsilcisi RSC Anderlecht karşısında gerçek futbolunu ortaya koyacağını söyledi.

Takımına güvendiğini ifade eden Ünsal, Sivasspor'un başarısı üzerine yönetici arkadaşlarıyla iddiaya bile girdiğini kaydetti.

UÇAK KORKUSU YÜZÜNDEN YURT DIŞINA GİDEMEDİ

Sivasspor'un RSC Anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa binme sözünü verdiğini ifade eden Ünsal, uçak korkusu nedeniyle bundan önce sadece karayolu yolculuğu yaptığını, bu nedenle takımı da yurt dışında yalnız bırakmak zorunda kaldığını belirtti.

Kulüp ikinci başkanı Erdal Sarılar ile girdikleri bu iddiaya sadık kalacağını kaydeden Ünsal, tur atlamaları halinde bundan sonra deplasmanda yapılacak ilk karşılaşmaya takımla birlikte hava yoluyla gideceğini aktardı.

MAÇI SHOW TC VERİYOR

Sivasspor ile Anderlecht arasında Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maç, saat 21.00'de başlayacak.

Show TV’den naklen yayınlanacak karşılaşmaya İspanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Enrique Mejuto Gonzalez yönetecek, yardımcılıklarını ise Jesus Calvo Guadamuro ve Juan Carlos Yuste Jimenez yapacak. Maçta dördüncü hakem olarak ise Bernardino Gonzalez Vazquez, görev alacak.

ELENİRSE

Temsicimiz, bugün bir mucizeye imza atamayıp elendiği takdirde, yoluna Avrupa Ligi play-off turundan devam edecek.

KİMLER YOK

Kırmızı-beyazlı ekip, Anderlecht karşısına sakatlıkları nedeniyle ilk maçta da forma giyemeyen golcü oyuncu Mehmet Yıldız ve orta saha oyuncusu Sezer Badur'dan yoksun bir kadroyla çıkacak.