BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.432,65
HABER /  GÜNCEL

Terim futbolcusunun durumuna üzüldü

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 2-0 kazandıkları Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Abone ol

İlk yarının son anlarında sakatlanan ve ikinci yarıda oyuna devam edemeyen Yekta Kurtuluş'la ilgili konuşan Terim, "Yekta'nın durumuna üzüldüm. Yarın daha net bakacağız. İnşallah korkulduğu gibi değildir" şeklinde konuştu.

Fatih Terim, maçtan sonra yaptığı açıklamada, galibiyet isteklerinden dolayı oyuncularını kutlayarak, "Çok eksiğimiz olmasına rağmen bu kısa dönem içerisinde iyi toparlandık. Ne oynadığını bilen bir yapıdaydık. Oyuncularımı galibiyeti istedikleri için kutluyorum" dedi.

İkinci yarının başı haricinde futbolcularının sahada gösterdiği performanstan memnun olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, "Ben eksiklik kelimesini kullanmak istemiyorum. Bugün herkes elinden gelen her şeyi sahada gösterdi. Seyircilerimize kocaman bir teşekkür göndermek istiyorum. Bizim tam ihtiyacımız olan zamanda yanımızda oluyorlar" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim ilk kez forma verdiği genç stoper Semih Kaya'yla ilgili olarak da, "Galatasaray kendi ocağından inşallah bir oyuncu kazanacak. Semih bugün çok iyi oynadı. Sadece gördüğü gereksiz sarı kart için ona biraz kızdım. Ancak onun dışında çok iyiydi. Böyle isimlerin çalışarak formayı kapması bizim için de gelecek için de büyük umut oluyor" ifadelerini kullandı.