BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,83
ALTIN 2.414,42
HABER /  SPOR

Terim ciddiyet istedi

Terim, Fildişi Kıyısı maçının soyunma odasında yaptığı konuşmada oyuncularını eleştirdi.

Abone ol

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Fildişi Sahilleri maçından sonra soyunma odasında özellikle ikinci yarıdaki oyun nedeniyle futbolcularını eleştirdi.

Milli hoca, “Sizler üst düzey oyuncularsınız. Bizler her zaman hep birlikte hareket etmeliyiz. Bir konsantrasyon bozukluğu, bir ciddiyet eksikliği, bir rakibi küçümseme hiç ummadığımız sonuçları doğurur. Bunun için hep dikkatli olmalıyız. İşimizi daha ciddi yapmak zorundayız. Bunun iyi tarafı, böylesi hazırlık maçlarında bu eksiklerimizi görmektir. Çünkü puan maçlarında hiç kimsenin böyle hatalar yapma lüksü olamaz. Bu hatalardan herkes bir ders çıkaracak” dedi.

Öte yandan, Terim’in maç öncesinde futbolcularla yaptığı toplantıda özellikle hakem-oyuncu ilişkilerinde en çok eleştirdiği oyuncuların başında Arda, Emre Belözoğlu, kaleci Volkan ve Sabri’nin geldiği öğrenildi. Hakem konusunda dikkatli olmalarını isteyen Terim, “El-kol hareketleriniz yukarıdan hiç hoş gözükmüyor. Sizler elit futbolcularsınız. ‘Mesela kaleci Volkan, Belediye maçında orta sahada ne işin vardı. Niye sarı kart gördün?’ Kaleden çıkmasan kart görmeyecektin” diye uyarılarda bulundu.