BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.441,13
HABER /  GÜNCEL

Terim bu Sambacı'yı çok istiyor!

Galatasaray'ın listesinde olduğu öğrenilen Carlos Henrique Casemiro için yaşanan savaşta 2 yeni cephe daha açıldı

Abone ol

Brezilya Milli Takımı'nda da forma giymeye başlayan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fiorentina ile mücadele eden Aslan, artık İngiliz futbolunun iki devi Manchester United ve Arsenal ile de mücadele edecek.

Ada basını, yıldızı giderek parlayan Casemiro için sonradan devreye giren Manchester United ve Arsenal'in kısa sürede önemli yol aldığını ve transferde rakiplerinin bir adım önünde olduğunu ileri sürdü. Cimbom'un ise Fatih Terim'in çok istediği genç futbolcudan vazgeçmeye niyetinin olmadığı dile getirildi.

21 MAÇTA 4 GOL KAYDETTİ
Şu an formasını giydiği Sao Paulo'nun altyapısında yetişen ve 2010 yılından bu yana da A takımda yer alan Casemiro, orta sahada görev yapmasına karşın gole dönük stili ile dikkat çekiyor. Çeşitli yaş kategorilerinde Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen genç oyuncu, ilk kez geçen yıl davet edildiği Brezilya A Milli Takımı ile de 1 maça çıktı. Bu sezon 17'si ilk 11'de olmak üzere 21 karşılaşmada Sao Paulo formasını terleten Casemiro, 4 de gol kaydetti. Geçen sezon Avrupa'da ses getirmeyi hedefleyen teknik direktör Fatih Terim'in yıldız oyuncuda ısrarcı olduğu ifade edildi.

HER İKİ AYAĞINI DA KULLANIYOR
Genç yaşına rağmen her iki ayağını da ustaca kullanabilen Casemiro, uzaktan şutları ve gol bölgesindeki fırsatçılığı ile konuşuluyor. Yıldız oyuncu, kafa golleri ile de dikkat çekiyor.