BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İşte Melo'nun şifreleri

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo başarısının sırrını anlattı, işte ayrıntılar..

Abone ol

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı, "En büyük arzum şampiyonluğa ulaşmak" dedi. Felipe Melo, Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın başarısının tesadüf olmadığını dile getirdi.

Brezilya'nın önde gelen gazetesi Globo'ya konuşan Melo, "Beni en fazla memnun eden takımın ortaya koyduğu iyi performans. Ekip olarak iyi bir hava yakaladık. Güzel bir arkadaşlık ortamı var. Bu faktör şampiyonluk yolunda savaşmamızın en önemli motivasyon kaynağı. En büyük arzum liderliği sürdürüp sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak. Bu hafta Fenerbahçe'nin takılması da bizi sevindirdi" dedi.


Sarı-kırmızılı futbolcu, ligde attığı 7 golle şimdiden kariyer rekorunu egale etmesini ise saha içindeki özgürlüğüne bağladı. 28 yaşındaki oyuncu, "Defansa dönük bir orta saha oyuncusu için çok iyi bir ortalama yakaladım. Kariyer rekorumu egale ettim. Şimdiki hedefim bunu daha da geliştirmek. Hocam bana ileriye çıkmam ve hücumlara katılmam için fırsat tanıyor. Böylece ceza sahası civarından şutlar deneyebiliyor ve golle buluşabiliyorum" ifadelerini kullandı.

Menezes çağırmadı
Bu arada Galatasaray'a geldiği ilk günden itibaren Brezilya Milli Takımı'na dönmek istediğini dile getiren Felipe Melo'nun bu isteği şimdilik gerçekleşmedi.


Teknik Direktör Mamo Menezes dün sambacıların 28 Şubat'ta İsviçre'de Bosna Hersek ile yapacağı maçın kadrosunu açıklarken Melo'ya yer vermedi, Ronaldinho'yu listeye davet etti. Cim Bom'un başarılı futbolcusu 22 kez giydiği ülkesinin milli formasıyla en son 2010 Dünya Kupası'nda da boy göstermişti.