BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da baltalar gömüldü

Galatasaray yönetimi gergin günleri geride bıraktı. İkinci Başkan Ali Dürüst ve Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk dün Florya'da Fatih Terim ve yardımcılarıyla buluşarak geleceğin planlarını masaya yatırdı

Abone ol

Dün Florya'ya giden İkinci Başkan Ali Dürüst ve Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün Fatih Terim ile uzun süren bir sohbet gerçekleştirdiği ve tecrübeli teknik adamın bu buluşmadan çok keyifli ayrıldığı öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre Başkan Ünal Aysal'ın kurmaylarının Terim ile buluşmasında, antrenörler Hasan Şaş ve Ümit Davala da yer aldı. Sohbette Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün Galatasaray tribünlerinin "Ömür boyu sözleşme" teklifini Fatih Terim'e ilettiği, İmparator'un ise "Benim sözleşmem zaten ömür boyu. 40 yıldır Galatasaray'dayım" cevabıyla sezon sonu için gerekli mesajı verdiği ifade edildi.

FATİH TERİM MESAJI VERMİŞTİ!
Dürüst ve Öztürk'e yeni sezon planlarının yanı sıra TT Arena ve Florya Tesisleri'nde tespit ettiği eksikleri de ileten Terim, Kayserispor maçının ardından verdiği "Büyüdükçe küçülmesini bilmek gibi, iyi gittikçe de birlik olmasını bilmeliyiz. Çünkü ortak paydamız Galatasaray. Şahsi egolarımızı askıya asmamız lazım. Ben böyle bakıyorum. Ümit ediyorum televizyon ve gazetelerde yeni planlarımızla, programlarımızla, samimi dostluklarımızla ve bir araya gelmelerimizle anılırız" mesajıyla da bu ziyarete adeta davetiye çıkarmıştı. Bu arada G.Saray yönetimi, Başkan Ünal Aysal'ın İstanbul dışında olması nedeniyle dün toplanmadı. Yönetimin büyük bir çoğunluğunun takımla birlikte Mersin'e gideceği de gelen haberler arasında.