BIST 10.724
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.495,39
HABER /  MAGAZİN

Teomandan Ak Parti yorumu

Teoman Ak Parti'nin kapatılma davasıyla ilgili düşüncelerini anlattı. Bakın ne dedi?

Abone ol

Kanal 1’de Yüz Yüze programına katılan rock şarkıcısı Teoman, siyaset ile ilgili düşünceleri sorulduğunda ilginç bir yanıt verdi. Kendi kendine "Akrabalarımı mı seçeyim, siyaseti mi" diye soran Teoman yanıtının akrabaları olduğunu söyledi.

Dün akşamki canlı yayında kendisiyle ilgili soruları içtenlikle yanıtlayan Teoman, konu siyasete gelince çok fazla detaya girmeden ilginç bir açıklama yaptı.

ANNEM BABAM CHP'Lİ, HALAMIN KIZI TÜRBANLI, OĞLU MHP'Lİ..

"Siyasete ben hep uzaktan bakmaya çalıştım" diyen Teoman, bunun nedenini de şöyle anlattı: "Özellikle kendi çevremden yola çıkarak bakmak istiyorum siyasete. Benim babam, amcalarım falan hep CHP ekolünden gelmiş insanlar. Annem, Laisist, Kemalist tarafta ve yıllar itibariyle de öyle büyümüş birisi. Fakat çok sevdiğim halamın kızı türbanlı veya başka bir halamın oğlu da MHP’den Belediye Başkanı. Ben şimdi siyaseti mi seçeyim akrabalarımı mı seçeyim? Ben boş veririm siyaseti ve akrabalarımı sevmeye devam ederim."

KAPATILMA DAVASI DOĞRU DEĞİL

Teoman, ülkenin gündemindeki AKP’ye açılan kapatma davası ile ilgili düşüncelerini de şu şekilde aktardı: "AKP’nin kapatılma davasını biraz yanlış bulduğumu söylemek zorundayım. Sadece yüzde 47 oy aldıkları için değil, herhangi bir partinin kapatılması Türkiye’ye bir şey kazandırmaz diye düşünüyorum."

Kaynak: Televizyon Gazetesi