BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.506,85
HABER /  POLİTİKA

Temel Karamollaoğlu'ndan 'eşi İngiliz' sözüne yanıt

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, özel hayatına ilişkin ilk kez konuştu. İngiliz olan eşinin Müslüman olup Türk vatandaşlığına geçtiğini söyleyen Karamollaoğlu, İngilitere'ye eğitim için gittiği yılları anlattı. Karısı ile 50 yıllık bir evliliği geride bırakan Temel Karamollaoğlu bomba açıklamalar yaptı.

Abone ol

Özel hayatıyla ilgili ilk kez konuşan Karamollaoğlu, İngiliz olan eşinin Müslüman olup Türk vatandaşlığı aldığını söyledi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Habertürk canlı yayınında Fatih Altaylı'nın konuğu oldu. Gündeme ilişkin konuların masaya yatırıldığı programda, Karamollaoğlu özel hayatına ilişkin ilk kez konuştu.

"DİYORLAR Kİ NASIL MİLLİYETÇİ.."
Fatih Altaylı'nın "Diyorlar ki, nasıl milliyetçilikten bahsediyor eşi İngiliz..." sözleri üzerine konuya giren Temel Karamollaoğlu, eşinin İngiliz olduğunu saklamadığını belirtti.

"ORADAYKEN DE EŞİMLE EVLENDİM"
Temel Karamollaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Doğru ben İngiltere'de tahsil yaptım. Ortaokul liseyi Kayseri'de okudum. Oradan mezun olduktan sonra önce teknik üniversiteye girdim arkasından da Avrupa imtihanlarından birkaç tanesini kazandım İngiltere'ye gittim. Orada tekstil tahsili yaptım ve döndüm. Oradayken de eşimle evlendim. Kendisi bana en büyük destek veren kişi. İnancında ve yaşantısında çok titizdir.

"GİZLEYECEK HALİM DE YOK"
Hem Müslüman oldu hem Türk vatandaşı oldu. Evleneli 53 yıl oldu. Benim çocuklarımın çoğu 50 yaşının üzerinde. Bunu gizleyecek halim de yok. Gizlemeyi de düşünmüyorum."