BIST 10.254
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.402,14
HABER /  EKONOMİ

Telsimden borcun bitsin kampanyası

Telsim'den yeni ve avantajlı bir kampanya geliyor: Borcun bitsin kampanyası. Bakın bu kampanya nasıl birşey.

Abone ol

Telsim, 24 Mayıs 2006 tarihinden önceki fatura borçlarının ödenmesi için, gecikme faizi indirim kampanyası başlatıyor. 9 Nisan – 8 Haziran tarihlerinde geçerli olacak Telsim Borcun Bitsin Kampanyası kapsamında, borcun peşin ödenmesi halinde gecikme faizinin yüzde 75'i, 4 taksitte ödenmesi halinde gecikme faizinin yüzde 50'si silinecek. Ödemeler, Akbank, T.C. Ziraat Bankası ve T. İş Bankası şubelerinden ya da anda (06.04.2007) aktif olmayan www.telsimborcumbitsin.com internet adresinden yapılabilecek.

Kampanya kapsamında, 1 milyon 200 bin Telsim abonesine gecikme faizleri ile birlikte toplam borçlarının tutarı ve kampanya kapsamında uygulanacak indirimler ile ilgili bilgilendirme mektupları postalanacak.

Aboneler, www.telsimborcumbitsin.com internetsitesini kullanarak, fatura borçları ile gecikme faizlerini sorgulayabilecekler, ödeme süreciyle ilgili bilgi alabilecekler ve ödeme yapabilecekler. Telsim, abonelerin gecikme faizleriyle birlikte toplam borçlarını ve indirim imkanlarını öğrenebilmeleri için ücretsiz erişilebilecek 0800 211 0 542 no'lu bir çağrı merkezi de kurdu.

Telsim yetkilileri, borcunu kampanya dahilinde ödeyenlerin ibra edilmiş sayılacağını ve haklarındaki yasal takibin sona ereceğini belirtirken, ödemeyenlerin borçlarının ise 6183 sayılı “Amme Alacaklarının Tahsili Usulü Hakkındaki Kanun” hükümleri gereğince oluşacak gecikme zammının uygulanması suretiyle tahsil edileceğini ve takibinin TMSF tarafından yapılacağını belirti.