BIST 10.178
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.388,85
HABER /  SPOR

Tellonun derdi anlaşıldı

Beşiktaş'ta son maçlarda performansı yine düşen Tello'nun derdinin ne olduğu ortaya çıktı.

Abone ol Tello, Delgado ve Cisse'yi örnek gösterip ücretine zam istedi. Yönetim "Devre arasını bekle" yanıtını verdi..

Siyah beyazlı futbolcunun yönetimden zam istediği ve net bir yanıt alamadığı öğrenildi. Geçen sezon Beşiktaş ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayan Şilili futbolcu sezon başına 900 bin euro ücret alıyor.

Bu ücretinin az olduğunu son haftalarda dile getirmeye başlayan Tello, özellikle kaptan Delgado'ya yapılan zam nedeniyle rahatsız olduğu ve bu nedenle de başkan Yıldırım Demirören'e haber gönderdiği kaydedildi. Yönetim kaptan da yaptığı Delgado'nun ücretini senelik 2 milyon 100 bin euroya çıkarmıştı. Delgado'nun yanı sıra Cisse'nin de senede 1.5 milyon euro kazanması Tello'nun isyan bayrağını açmasına neden oldu.

SEN FUTBOLUNU OYNA
Beşiktaş yönetimi Tello'nun isteğine "Sen iyi oynamana bak. Delgado ve Cisse senden çok alıyor ama Zapotocny, Holosko, Sivok de 800'er bin euro kazanıyor. Sen parayı sorun yapma, iyi oyna devre arası ya da sezon sonu durumunu değerlendiririz. Beşiktaş her futbolcuya hak ettiği parayı verir. Bobo ve Delgado'nun parası ve sözleşmeleri nasıl uzatıldıysa aynı olay senin için de olabilir. Fakat bizim için tek öncelikli konu şu an Beşiktaş'ın başarısıdır" yanıtını verdi.

Fatih Doğan-Sabah