BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,09
ALTIN 2.476,51
HABER /  GÜNCEL

Bir geceliği 25 bin YTL

Uzaydan bile görünen ve denize inşa edilen palmiye şeklindeki lüks otelin açılışı da gösterişli oldu.

Abone ol Dubai'deki Atlantis Palm Jumeriah Otel'e 23 milyon dolar harcanarak düzenlenen ve "uzaydan bile görülebilen" muhteşem açılış partisine dünyaca ünlü isimler katıldı

Güney Afrikalı turizm yatırımcısı Sol Kerzner'in Dubai'de yaptırdığı Atlantis Palm Jumeriah Oteli için 23 milyon dolar harcayarak yaptırdığı "uzaydan bile görülebilen" açılış partisi muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti.
Dubai'deki insan yapımı Palmiye Adaları'ndaki Palm Jumeirah'ta inşa edilen bin 500 odalı otelin açılışına aralarında Hollywood yıldızları, modelleri, devlet adamları ve milyarder işadamlarının da bulunduğu 2 binden fazla davetli çağırıldı.

GÖSTERİ BÜYÜLEDİ

Açılış partisinde sahne alan şarkıcı Kylie Minogue, 45 dakika boyunca Atlantis davetlilerine şarkılarını seslendirdi ve bu küçük konser karşılığında iki buçuk milyon dolar gbi rekor bir miktarda ön ödeme yapıldığı belirtildi. Bu yıl gerçekleşen Pekin Olimpiyatları'ndaki bilgisayarla çoğaltılmış 1 milyon havai fişeğin neredeyse yedi katı büyüklüğünde bir fişek gösterisi de partideki göz kamaştıran ayrıntılar arasındaydı. Edinilen bilgiye göre bu şov için tam tamına 10 milyon dolar harcandı. Açılışta Oscar'lı aktris Charlize Theron, usta aktör Robert De Niro, şarkıcı Janet Jackson, oyuncu Mischa Barton, şarkıcı Lilly Allen siyahi aktör Denzel Washington gibi ünlüler de hazır bulundu. Gecenin en şıkları listesine damgasını vuranlarsa genç yeteneklerden oyuncu Mischa Barton, şarkıcı Lilly Allen ve Charlize Theron oldu.

Bir geceliği 25 bin YTL

Maliyeti 1 buçuk milyar doları bulan ultra-lüks oteldeki odalar akvaryum manzaralı. Atlantis'te de altın malzemeler ağırlıkta. Otelin suitlerinin gecelik fiyatı 13 bin eurodan (25 bin YTL) başlıyor..

23 milyon dolar harcandı

Dünyanın en pahalı ve en lüks oteli ünvanını alan Atlantis'in açılışında 23 milyon dolar harcandı. Sadece muhteşem havai fişek gösterisinin maliyeti 10 milyon dolar.