BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.441,79
HABER /  EKONOMİ

Telekom’dan OHM kullanıcılarına 10 iPad!

Türk Telekom' un Online Hizmet Merkezi adını verdiği hizmetiyle müşterilerine artık daha da yakın!

Abone ol

Müşteriye bir tık kadar yakın olan Türk Telekom, Online Hizmet Merkezi ile müşterilerine; fatura sorgulama, fatura ödeme, fatura adresi değişikliği, görüşme detaylarını görüntüleme, e-fatura talebi, arıza bildirimi, arıza durumu sorgulama, detay bilgi görüntüleme, öneri, şikayet, istek ve taleplerin yanı sıra yeni ürün siparişi (Telefon, Videofon, vb.), tarife paket değişiklikleri, nakil işlemleri, müşteri bilgilerini değiştirme ve Wirofon konularında hizmet veriyor.

İletişimde müşterilerini geleceğe taşıyan en doğru adres olmayı hedefleyen Türk Telekom, Online Hizmet Merkezi, 444 1 444 numaralı müşteri hizmetleri çağrı merkezi ve Türkiye’nin 81 ilinde bulunan ofis ve bayilerinin yanı sıra İstanbul ve Ankara’da bulunan Genel Müdürlükleri ile her türlü başvurunuza cevap vermektedir.

Türk Telekom’dan Online Hizmet Merkezi Kullanıcılarına 10 iPad!

Online Hizmet Merkezi’ne girerek, yapacağınız herhangi bir işlem ile iPad kazanma şansına sahip olabilirsiniz. 9-31 Mayıs tarihleri arasında Online Hizmet Merkezi’nde işlem yapan 10 kullanıcı Apple iPad kazanma şansını elde ediyor. Online Hizmet Merkezi’ne girip işlemlerini gerçekleştirmek ve iPad kazanmak isteyenlerin tek yapması gereken, http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/MusteriHizmetleri/Online-Hizmet-Merkezi adresine girip ücretsiz üye olmak ve işlem yapmak.

Online Hizmet Merkezi kullanıcılarını bekleyen, teknolojinin önde gelen markalarından biri olan Apple’ın devrim niteliğindeki tablet bilgisayarı iPad ile istediğiniz yerden internete bağlanabilir, içerik paylaşabilir, birbirinden farklı uygulamaları ile eğlenirken tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu benzersiz ürünü kazanma şansına sahip olmak için tek yapmanız gereken Online Hizmet Merkezi’ne girip işlem yapmak ve çekilişe katılmak! Kazanma şansınızı artırmak için hergün işlem yapın, işlem yaptığınız hergün için ayrı bir çekiliş hakkı kazanın.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayın..