BIST 10.160
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.394,72
HABER /  SPOR

Tekkenin ilk tercihi hangi takım?

Fatih Tekke Türkiye'ye dönecek mi? Adı Fenerbahçe ile anılan futbolcu söylentilere açıklak getirdi.

Abone ol

Tekke, “Benim için her zaman öncelik Trabzonspor’dur. Yöneticilere transferimle ilgili her şeyi aktarıyorum” dedi.

Rus ekibi Zenit’ten ayrılması gündemde olan ve kulübü tarafından Güiza'ya karşılık 10 milyon Euro ile birlikte Fenerbahçe'ye teklif edildiği ortaya çıkan Fatih Tekke, önceliğinin Trabzonspor olduğunu söyledi.

Trabzon'da tatilini geçiren Fatih, Zenit’ten ayrılmak istediğini belirterek, “Menajerlerimi talimat verdim. Transferimle ilgili her şeyi Trabzon’a iletiyorlar.

Türkiye’den benimle ilgili en ciddi teklifi 1.5 yıl önce Fenerbahçe yaptı. İnsan yaşlandıkça kendi köyünü, doğduğu yeri çok özlüyor. Gün geçtikçe özlem artıyor. Ne kadar uzaklaşsa özlemi o kadar artıyor. Türkiye'ye dönüşüm olursa ilk tercihim her zamanki gibi yine Trabzonspor olacaktır” dedi.

5 YIL OYNARIM

Kendisini fiziksel ve psikolojik olarak iyi hissettiğini, 5 yıl daha oynamak istediğini belirten Fatih, “Futbolu doğduğum yerde bırakmayı, beni Fatih Tekke yapan yerde bırakmayı isterim. Böyle bir onuru yaşamak isterim. Benim duygularım her zaman böyle olmuştur” diye konuştu. Fatih, kulübüyle Fenerbahçe’nin takas görüşmesinden haberdar olmadığını da söyledi.