BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,35
HABER /  SPOR

Sabah beşe kadar uyumadım

Kartal'ın efsane ismi Nihat Kahveci, yuvasına dönüyor. Sözünü tutan Kahveci'nin içi içine sığmıyor.

Abone ol

Her fırsatta "Türkiye'de döneceğim kulüp Beşiktaş" diyordu, sözünü tuttu. 4 yıllığına Beşiktaş'a imza atan Nihat 7 yıl aradan sonra yuvaya dönmenin mutluluğunu Sabah'la paylaştı.

Fatih Doğan'a konuşan Nihat, "İnanın çok heyecanlıyım. Uyuyamadım ve sabah 5'e kadar Kordon'da yürüdüm" dedi.

"NİHAT BEŞİKTAŞ'IN BİR EVLADI"
Ben Beşiktaş'ın evladıyım. Her zaman öyle hissettim. Bu aidiyet duygusunu hep yaşadım. Futbol yaşamımda diğer takımların taraftarlarının de sevgisini kazandığımı düşünüyorum. Çünkü hepsine saygım var. Tekrar Beşiktaş'tayım. Şampiyon bir takıma geldim. Beşiktaş'ta şampiyonluklar ve Avrupa'da, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde başarılar yaşamaya geldim. Yuvaya, Türkiye'ye döndüğüm için heyecanlıyım. İnanın çok heyecanlandım. Sabah beşe kadar uyumadım; Kordon'da yürüdüm. Sabırsızlıkla İnönü'ye çıkmayı bekliyorum. Ümraniye'yi merak ediyorum. Yeteneğimle, bilgimle, tecrübemle Beşiktaş'a hizmet etmeye çalışacağım."

İNÖNÜ''DE İMZA ŞOV
Beşiktaş yuvasına dönen Nihat Kahveci için İnönü Stadı'nda özel bir imza töreni düzenleyecek. Milli futbolcu için yapılacak törenin tarihi daha belli olmazken, ilk imzayı statta İsmail Köybaşı atacak. Bu arada kaptanlığın da Nihat'a verilmesi gündeme geldi. Şu anda Beşiktaş'ta kaptan olan Arjantinli yıldız Delgado'nun geçen sezon bu görevi yeteri kadar yerine getirememesi nedeniyle yönetim kaptanlığın Nihat'a verilmesi için teknik direktör Mustafa Denizli'ye fikir danışacak.