BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Tekirdağda lezbiyen düğünü

İşte Tekirdağ'da kına gecesi düzenleyip düğün yaptıkları iddia edilen iki kadının ve lezbiyen düğünün perde arkası...

Abone ol

Tekirdağ'da kına gecesi düzenleyip, sazlı sözlü düğün yaptıkları iddia edilen Sibel Kıran ve Nazlı Can adlı kadınlar, amaçlarının dikkat çekmek olduğunu söyledi. 3 yaşındaki oğluna babasının sahip çıkması için böyle bir yola başvurduğunu dile getiren Can, damatlık giymeyi isteyen Sibel Kıran'ın hayalini de gerçekleştirdiğini belirtti.

Tekirdağ'da düğün yaptıkları iddia edilen müzikhol işletmecisi 35 yaşındaki Sibel Kıran ve bir yıldır yanında şarkıcı olarak çalışan 30 yaşındaki Nazlı Can, basında yer alan haberlerle ilgili olarak İHA'ya açıklama yaptı. 6 ay önce Tekirdağ'a geldiğini dile getiren Nazlı Can, "Ses sanatçısıyım. Basında yer aldığı gibi konsomatris değilim. Alkol alıyordum ve alkol tedavisi gördüm. 3 yaşında bir oğlum var. Babasının ona sahip çıkması için böyle bir olay gerçekleştirdim. Daha önce daha farklı yollar denedik.

Fakat bir türlü başaramadık. Daha önce 2 evliliğim oldu. Bu evlilikten çocuğum oldu. Dört dörtlük bir bayanım. Daha önce basında yer aldığı gibi lezbiyen bir ilişkimiz olmadı. Sadece babasının ortaya çıkarak oğluna sahip çıkması bu olayı gerçekleştirdik" dedi.

Çocuğuna sahip çıkılmasını istediğini dile getiren Can, çocuğunun babasından maddi manevi bir şey istemediğini, sadece kimlik istediğini belirtti. Çocuğunun babasıyla 20 yaşında evlendiğini söyleyen Can, "Bir çocuğum oldu ve yanımda yok. Çocuğum kimliksiz. Bu eylemdeki amaç, sadece ve sadece çocuğun kimliği içindi. Düğüne ailem katılmadı.

Çünkü böyle bir rezaleti kimse kabul etmez. İnsanlara bu konuyu anlatmak çok zordu. Arkadaşımın bir hayali vardı, damat olmak gibi onu gerçekleştirdi. Sibel birçok erkeğin yapamayacağı iyiliklerde bulundu bana. Eğer çocuğumun kimliği çıkarsa ben yurt dışına bile çıkmayı düşünüyorum. Sibel benim en iyi dostum. Annem babam elimi tutmazken o elimi tuttu. Ona çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kendisinin duygusal bir insan olduğunu söyleyen Sibel Kıran ise, "Nazlı Can'a bir arkadaş olarak yaklaştım, yardım amaçlı bir konuydu. Çocuğunun babasını ortaya çıkararak, çocuğuna sahip olması için yaptık. Benim böyle damat olmak gibi bir hevesim vardı. Ben de onu gerçekleştirmiş oldum. Ama Nazlı Can ile aramızda herhangi bir ilişki olmadı ve olamazdı. Çok iyi arkadaşız" diye konuştu.

Nazlıcan'ın için çok iyi bir arkadaşı olduğunu belirten Kıran, "O benim çok iyi arkadaşım ve dostum. Onunla herhangi bir duygusal ilişkimiz olamaz" dedi.

Olayın savcılığa intikal etmesiyle ilgili yasal süreç olmadığını belirten Can ve Kıran, sadece ifadelerinin alındığını söyledi.