BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Tek hayalli dünyaevine girmekti

Eskişehir’de bugün öğlen saatlerinde çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Mehmet Türkoğlu’nun, en büyük hayali olan yuva kurmak için gere...

Abone ol

Eskişehir’de bugün öğlen saatlerinde çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Mehmet Türkoğlu’nun, en büyük hayali olan yuva kurmak için gerekli parayı kazanmak uğruna memleketi Van’dan gurbete geldiği ortaya çıktı.
Huzur mahallesinde bulunan bir inşaata çalışan Mehmet Türkoğlu (22), yaşanan kavada ağır yaralanmış, kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Türkoğlu’nun cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna getirildi. Öldürülen gencin memleketinden para biriktirmek için geldiği ve geri dönüp yuva kurmak istediği öğrenildi.
Öte yandan gencin cenazesini morga getiren yakınının ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Polis ekipleri, olaya karıştıktan sonra kaçan şüphelileri arama çalışmalarını sürerken, Türkoğlu’nun, parasını alamadığı firma yetkilisi tarafından öldürüldüğü iddia edildi.
(İHA)