BIST 10.296
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.406,10
HABER /  DÜNYA

Mısır katliamından günün fotoğrafı!

Darbe karşıtlarına yapılan katliamın ardından ajanslara düşen bu kare sembol olacak. Yaşlı bir kadın 'kan ve göz yaşını durdurun' mesajı veriyor.

Abone ol

Mısır'da bu sabah yaşanan katliam sonrası ajanslara düşen bu kare 'Katliamın sembolü' olacak. Yaşlı bir kadın iki yana açtığı kollarıyla askeri araçların önünde duruyor ve "Akan kanı durdurun" mesajı veriyor.

Kahire'deki Adeviyye Meydanı'nın güneyindeki caddelerden zırhlı araçlar ve iş makineleri ile darbe karşıtlarına müdahale etmeye başlayan güvenlik güçleri göstericilerin üzerine rastgele ateş açtı.

300'DEN FAZLA KİŞİ KATLEDİLDİ

Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın (İhvan) liderlerinden Muhammed Bilteci, güvenlik güçlerinin darbe karşıtlarına yönelik katliamlarında 300'den fazla kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

AKAN KANI DURDURUN

Bu kare, katliamlar sürerken çekildi. Askeri cuntanın zulmüne karşı yaşlı bir kadın direniyor. Tüm yaşanan insanlık dışı tutuma karşı ellerini açıyor ve durun artık diyor. 

İŞTE O FOTOĞRAF

misier_3468.jpg


Mısır'ın Adeviyye Meydanı'nda katliam!

Mısır güvenlik güçlerini, darbe karşıtlarının Rabiatu'l Adeviye Meydanı'nda yaptıkları oturma eylemine müdahale etti. İŞTE KATLİAMDAN KARELER...

6429.jpg