BIST 10.806
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.429,38
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzden kurtaran söz

Bolu'da, evinde tecavüz girişimine uğrayan genç kızı bu sözü kurtardı

Abone ol

Bolu'da, evine giren kişinin tecavüz girişiminde bulunduğunu iddia eden üniversite öğrencisi kız, zanlıya ''kalp hastasıyım'' diyerek kurtulduğunu öne sürdü.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, polise başvuran Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi S.S. (22), Tabaklar Mahallesi'nde yeni taşındığı evi için eşya satın aldığı ikinci el eşya satan M.E'nin (31), evine gelerek tecavüz girişiminde bulunduğunu iddia etti.

Genç kızın, polisteki ifadesinde, M.E'ye aldıkları eşyanın parasını akşam vereceğini söylediğini, bunun üzerine zanlının akşam gelerek parayı aldığını, ancak bir süre sonra geri dönerek ''evde bir şey unuttuğunu'' bahane edip içeri girdiğini söylediği öğrenildi.

S.S'nin, ifadesinde, M.E'nin bu sırada kendisine tecavüz girişiminde bulunduğunu, zanlıya ''kalp hastası olduğunu, daha önce kalp krizi geçirdiğini'' anlattığını, zanlının bunun üzerine evi terk ettiğini öne sürdüğü belirtildi.

Soruşturma başlatan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlı M.E'yi, kaçtığı öne sürülen Karabük'te yakaladı. Zanlı, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.