BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,75
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcüsünü üç kurşunla öldürdü!

26 yaşındaydı... Tecavüze uğradı... Yaşadığı şoku eşiyle paylaştı... Eşi de bu nedenle kendisini boşayınca bunalıma girdi ve...

Abone ol

26 yaşındaki F.Y. tecavüze uğradı ve eşine anlattı. Eşi, genç kadını boşadı. Bunalıma giren F.Y. tecavüzcüsüne deniz kıyısına çağırıp üç kurşunla öldürdü. Ordu’nun Ünye ilçesinde tecavüz bunalımı, cinayete yol açtı.

İddiaya göre, 26 yaşındaki F.Y. adlı kadın geçen yıl, daha önceden tanıdığı Abdullah Toker’in tecavüzüne uğradı. Durumu eşi E.İ.’ye anlatttı. Çift, olay duyulmasın diye şüpheli hakkında şikâyetçi olmadı. Ardından E.İ. boşanma davası açarak 6 ay önce F.Y.’den boşandı.
Ailesinin yanına yerleşen ve bunalıma giren genç kadın, günden güne içine kapandı. Bir süredir kimseyle görüşmeyen F.Y., kendisine tecavüz eden Abdullah Toker’e Gölevi Mahallesi sahilinde randevu verip 29 Ekim cumartesi günü buluştu.

İNTİKAMIMIZI ALDIM

İddiaya göre F.Y., burada yanında getirdiği ruhsatsız tabanca ile Toker’e kurşun yağdırdı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Toker, kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi’nde öldü.

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen polis ekibi genç kadını gözaltına aldı. İfadesinde, “Bana tecavüz etti. Bu durumu eşimle paylaştım. O da beni boşadı. Abdullah’ın yüzünden yuvam yıkıldı. İntikamımı aldım” dedi.

İfadesinin ardından pazar akşamı adliyeye sevk edilen F.Y., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Polis, olaya karıştığı ileri sürülen F.Y.’nin eski eşi E.İ.’nin yakalanması için de çalışma başlattı.

"ÜNİVERSİTELİ KIZIN SIR ÖLÜMÜ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Antalya’da bir süpermarkette çalışan Açıköğretim Fakültesi öğrencisi 22 yaşındaki Sevcan Oğuz, oturduğu binanın 6’ncı katından düştü.

Olay dün Sinan Mahallesi Cebesoy Caddesi’ndeki Nazlıhan Apartmanı’nda meydana geldi. Birinci kattaki sundurmada asılı kalan Oğuz’un öldüğü belirlendi.

Olay sırasında evde bulunan 1’i kadın 2 kişi polis merkezine götürüldü. Oğuz’un itilme ihtimalinin de değerlendirildiği öğrenildi.

"HIRSIZLIK ZANLISINI YÜRÜYÜŞÜ ELE VERDİ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

İzmir’in çeşitli ilçelerinde 19 ayrı evden kapı kilit göbeklerini sökerek hırsızlık yapan şebeke, kadın hırsızın güvenlik kameralarından tespit edilen farklı yürüyüş stilinin takibiyle yakalandı. Kentte kapı kilitlerinin göbekleri sökülerek çok sayıda evden hırsızlık yapılması polis ekiplerinin harekete geçirdi.

Son olarak Karşıyaka ilçesindedeki hırsızlık olayının ardından bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelilerin eşkalini belirledi.

Kameralardan tespit

Yüzlerin tam olarak görülmeyen hırsızlardan kadın olanın farklı bir stilde yürüdüğü ve sol ayağını içeri doğu bastığı görüntülerden fark edildi. Çalışmalarını bu yönde sürdüren polis, geçen cuma günü saat 22.00 sıralarında Çankaya Gazi Osmanpaşa Bulvarı üzerinde durumlarından şüphelendikleri biri kadın iki kişiyi takibe aldı.

Takip sırasında, kadının ayağını kamera görüntülerindeki kişi gibi bastığını fark eden polisler, taksiye binmeye çalışan iki kişiyi yakaladı. Yapılan kimlik kontrollerinde erkek şüpheli 28 yaşındaki Ü.A.’nın üzerinden Şirinyer semtinden çalındığı belirlenen tabanca ile sahte kimlik çıktı.

Aile gibi giriyorlardı

Şüphelilerden 23 yaşındaki kadın E.Ö.’nün, doğuştan sol ayağını içe doğru basarak yürüdüğü öğrenildi. E.Ö.’nün ifadesinde, biri henüz yakalanamayan iki erkek şüphelinin kendisine zorla hırsızlık yaptırdıklarını, girdikleri apartmanlarda aile ya da sevgili görünümü vererek şüphe çekmediklerini söylediği öğrenildi.

Hırsızların, çaldıkları ziynet eşyasını da Kemeraltı Çarşısı’nda anlaşmalı oldukları kuyumculara sattıkları belirlendi. 15 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan Ü.A. ile E.Ö. tutuklanarak cezaevine konuldu.