BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.503,57
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcü yüzbaşı çıktı

12 yaşındaki kız çocuğuna tecavüze yeltenen yüzbaşının 6 çocuğa daha tecavüz ettiği ortaya çıktı

Abone ol



Bahçelievler'de 12 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz girişiminde bulunmaktan yakalanan kişi Piyade Yüzbaşı çıktı. Zanlının 6 çocuğa tecavüz ettiği ortaya çıktı.
Bahçelievler'de, 12 yaşındaki kız çocuğuna sokak arasında tecavüz girişiminde bulunduğu iddiası ile vatandaşlar tarafından yakalananan Piyade Yüzbaşı B.A., adliyeye çıkartıldı. B.A.'nın adliyeye girişi sırasında yüzünü kapattığı görüldü.

Kocasinan Mahallesi'nde öğle saatlerinde sokak arasında bir kız çocuğuna tecavüz girişiminde bulunduğu iddiası ile bir kişi, vatandaşlar tarafından suçüstü yakalandı. Kocasinan Polis Merkezi'ne götürülen şahsın, daha önce de hakkında çeşitli tecavüz şikayetleri bulunan Piyade Yüzbaşı B.A. olduğu anlaşıldı.

Hadımköy'de bölük komutanı olarak görev yaptığı öğrenilen B.A., daha sonra Yenibosna'daki Batı Garnizonu İnzibat Tabur Komutanlığı'na götürüldü. Burada gözaltına alınan yüzbaşı B.A., kız çocuğu ile yüzleştirildi. Alınan bilgilere göre B.A., küçük kız tarafından teşhis edildi.

Batı Garnizonu İnzibat Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan Yüzbaşı B.A., Bakırköy Adliyesi'ne gönderildi. B.A.'nın adliye girişinde yüzünü kapattığı görüldü.şındaki yüzbaşı B.A.'nın bir süre önce depresyon nedeniyle rapor aldığı öğrenildi.

Bahçelievler'de 12 şaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz girişimi sırasında vatandaşlar tarafından suçüstü yakalanan Yüzbaşı B.A.'dan alınan sperm örneklerinin daha önce tecavüze uğrayan 6 mağdurun üzerindeki spermlerle uyuştuğu ortaya çıktı.

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan testlerdeki inceleme sonuçlarında, Hadımköy 1. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda bölük komutanı olan yüzbaşı B.A.'nın sperm örneklerinin daha önce tecavüze uğradığı ortaya çıkan 6 küçük kızın üzerlerinden alınan spermlerle uyuştuğu belirlendi.

Yüzbaşı B.A. ayrıca yapılan yüzleştirmelerde 4 tecavüz mağduru tarafından teşhis edildi. Yapılan incelemeler ve yüzleşmeler sonucunda B.A.'nın en az 6 küçük kıza tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen B.A.'nın ifadesinin alınmasına devam ediliyor.

Zaman