BIST 10.046
DOLAR 32,50
EURO 34,74
ALTIN 2.400,48
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcü böyle yakalandı

10 yaşındaki B.Y.'ye tecavüz ettiği ileri sürülen Ufuk Tugay, teknik takip'e yakalandı

Abone ol KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde ‘Babanın arkadaşıyım' diyerek otomobiline aldığı 10 yaşındaki B.Y.'ye tecavüz ettiği ileri sürülen Ufuk Tugay, ‘teknik takip' sonucu yakalandı.

Yenimahalle'de oturan ilköğretim 5'inci sınıf öğrencisi B.Y. evinin yakınlarında arkadaşları ile oynarken yanına otomobil ile yaklaşan bir kişi, “Babanın arkadaşıyım. Babanın bana borcu var. Gel yanına gideceğiz” diyerek kandırıp otomobiline bindirdi. Aynı kişi, Yenimahalle'de boş araziye götürdüğü küçük kıza otomobil içinde tecavüz ettikten sonra yakınlarında bıraktı. Ağlarken mahalle sakinleri tarafından bulunan B.Y. ailesine teslim edildi.

B.Y.'nin anlattıklarından şaşkına dönen aile polisi arayarak durumu bildirdi. Harekete geçen Asayiş Büro Amirliği ekipleri tecavüz olayında kullanılan otomobil terk halinde buldu. Araç üzerinde inceleme yapan polis ekipleri ulaştıkları parmak izlerine sabıkalılar listesi ile karşılaştırıldı. Araştırmada parmak izlerinin Ufuk Tugay'a ait olduğu tespit edildi. Polis, hırsızlık ve sahtecilik suçlarından sabıkası bulunan Ufuk Tugay'ı, sahte para yüzünden teknik takibe aldığı için için yerini kısa sürede belirledi. Yenimahalle'de bir evde saklanan Ufuk Tugay polis tarafından yakalandı.

Ufuk Tugay'ın saklandığı evde yapılan aramada 100'lük 40 sahte dolar ele geçirildi. Gebze Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Ufuk Tugay, ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Bu arada doktor kontrolünden geçirilen B.Y.'nin cinsel organının aşırı derece zorlandığı ancak bekaretinin bozulmadığı belirlendi.