BIST 9.984
DOLAR 32,39
EURO 34,74
ALTIN 2.432,54
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcü aileye damat ol

İki gencin sevdasına töre bulaştı. Kız tarafı ilişkiyi gördü ve 6 kişi gence teker teker tecavüz etti. Sonrası daha kötüydü.

Abone ol

Nice kadınların hayatını çalan töreler, acısını erkeklere de bulaştırdı. Oysa herşey 2 gencin masum aşkıyla başlamıştı. Diyarbakır'da yaşayan A.N. (17), Batmanlı kız arkadaşı R.A. ile 1 yıldır telefonla görüşüyordu. Felaketin habercisi ise yağmur oldu. Batman sele boğulurken, evini kaybeden R.A. sevgilisini arayıp yardım istedi. A.N. de Batman'a gidip sevgilisi ile buluştu. Fakat bu masum flörtü gören kızın ağabeyi Z.A., babası C.A. ve 5 arkadaşları, önce dövdükleri A.N.'ye sonra teker teker tecavüz etti.

AİLESİNE GİTMEK İSTEMEDİ
Yaşadığı şok ile bayılan delikanlı, ayılır ayılmaz polise koştu. Polis, A.N.'ye, "Seni evine götürelim" dedi. Ancak genç adam, töre gereği öldürüleceğini bildiği için sığınma evini tercih etti. Savcılıkla konuşan aile ise, oğullarına zarar vermeyeceklerine dair taahhütname imzalayıp A.N.'yi aldı. Bu arada ağabey Z.A. tutuklandı, baba serbest kaldı. Diğer 5 zanlı ise arananlar listesine girdi. Ve R.A.'nın ailesi, A.N.'ye şikayetinden vazgeçip kızlarıyla evlenmesini teklif etti. Delikanlının cevabı "Hayır" oldu.

(Sibel Hürtaş/Takvim)