BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.406,17
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz şakası sonu oldu

Antalya'da yol kenarında bulunan erkek cesedinin katilleri yakalandı

Abone ol

Antalya'nın Serik İlçesi'nde dün sabah yol kenarında çıplak cesedi bulunan Faruk Çelik'i öldürdükleri iddia edilen iki kişi, Kaş İlçesi'nde yakalandı. Şüphelilerden A.K., Çelik'in tecavüz şakası üzerine kendini kaybedip bıçakladığını söyledi.

Serik'e bağlı Belek'teki Betuyab Caddesi'nde dün saat 09.00'da yol kenarında çıplak erkek cesedi görenler, Belek Jandarma Karakolu'na haber verdi. Jandarmanın olay yerinde yaptığı araştırmada cesedin, Belek Beldesi'nde çatı ustası, evli ve iki çocuk babası Faruk Çelik'e ait olduğu belirledi. Faruk Çelik'in bıçakla boğazının kesildiği ve vücudunun çeşitli yerlerinde de bıçak darbesi bulunduğu anlaşıldı.

Cinayetin ardından, Antalya'nın Kaş İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri devriye gezerken, Çerçiler mevkiinde kapı kollarında ve bagaj etrafında kan izleri bulunan 07 YGT 12 plakalı hasarlı otomobili fark etti. Yapılan plaka sorgulamasında otomobilin Serik'te boğazı kesilerek öldürülen Faruk Çelik'in bir süre önce bir firmadan kiraladığı araç olduğu tespit edilince, Kumluca İlçesi'nden olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı.

Otomobilin çevresinde gizlenerek beklemeye başlayan polis, bir süre sonra aracın yanına gelen iki kişiyi durdurdu ve kimlik kontrollerini yaptıktan sonra gözaltına aldı. Şüpheliler 50 yaşındaki S.T. ile 35 yaşındaki A.K., ifadelerinde öldürülen Faruk Çelik'le beraber çalıştıklarını söyledi. Şüphelilerden A.K., Faruk Çelik'le bir gün önce Serik'in Belek Beldesi'nde çatı onarımı yaptıkları bir villada iş bitiminde birlikte içki içtiklerini belirterek, şöyle dedi:

"Önceki gece Faruk, S.T. ve ben çok içtik, sarhoştuk. Konu konuyu açtı ve söz geçen hafta gene çok içtiğimiz 'o gece'ye geldi. Faruk bana, 'Oğlum biliyor musun, o gece çok güzeldi, tadı damağımda kaldı' gibi laflar edince, 'Ne oldu ki' dedim. Bana gülerek, 'Sen başına gelenleri hatırlamıyorsan ben ne yapayım' dedi. Dalga geçerek tecavüz ettiğini söyleyince tartışmaya başladık. Çok sinirlenmiştim. Gururumla ve şerefimle oynanmıştı. Üstelik sarhoştuk. Faruk'u S.T. ile beraber önce soyduk, çırılçıplak bıraktık ve dövmeye başladık. Faruk elimizden kurtuldu ve o halde kaçmaya başladı. Sinirlendim, elime aldığım bıçakla kovaladım. O sinirle ve alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmeden defalarca bıçakladım, sonra da boğazını kestim. Öldüğünü bilmiyordum, çok pişmanım."

A.K., daha sonra Faruk Çelik'in cesedini yol ortasında bırakıp, Çelik'in kiraladığı otomobille Kaş'taki bir akrabasının yanına geldiklerini ve geceyi orada geçirdiklerini anlattı.

Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkati sonucu yakalanan şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra Serik'ten gelen jandarma ekiplerine teslim edildi.

 

HEM KATLETTİ HEM İZLEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da, yatağında boğazından 4 yerinden bıçakla kesilerek öldürülmüş halde bulunan evli ve 3 çocuk annesi 47 yaşındaki Zeynep Yüksel'i, öldürdüğü iddia edilen kasap oğlu 27 yaşındaki Mustafa Yüksel gözaltına alındı. Cinayeti itiraf eden Mustafa Yüksel'in, annesini, babasını başka bir erkekle aldattığı iddiasıyla öldürdüğü ve Zeynep Yüksel ile yaklaşık 6 aydır aynı odada yattığından dolayı da öldürmeden önce yaklaşık 5 dakika izlediği, olayın ardından da kız kardeşlerini sakinleştirmeye çalıştığını söylediği belirtildi.

Olay, dün saat 07.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fetih Mahallesi Fetihkent Siteleri Yağmur Apartmanı'nda meydana geldi. Uyanan 25 yaşındaki Esra Yüksel, annesi Zeynep Yüksel'in yattığı odanın kapı aralığından, ayaklarının yorganın dışında kaldığını gördü. Annesinin üzerini örtmek için içeri giren Esra Yüksel, yatağın kanlar içinde olduğunu fark etti. Yorganı kaldırdığında annesinin hareketsiz yattığını gören Esra Yüksel, bağırarak evdeki kardeşlerinden yardım istedi. Haber verilmesi üzerine 112 acil servis görevlileri geldi. Kasap olan saban erken saatlerde işe giden 53 yaşındaki Abdullah Yüksel de kısa süre sonra eve geldi.

Sağlık görevlileri tarafından boğazından 4 kez bıçaklanarak öldüğü saptanan Zeynep Yüksel'in cesedi otopsi yapılmak için Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, şüphe üzerine öldürülen kadının eşi Abdullah Yüksel, babası ile birlikte kasap oğlu Mustafa Yüksel ile kızları Esra Yüksel ve 23 yaşındaki Büşra Yüksel'i ifadelerine başvurmak üzere Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ne götürdü.

Abdullah Yüksel, polisdeki ifadesinde eşinin sabah kendisini işe uğurladığını söyledi. Yaklaşık 6 aydan bu yana annesi Zeynep Yüksel ile aynı odada yatmasına rağmen polise önce olayı görmediğini söyleyen Mustafa Yüksel, daha sonra cinayeti itiraf etti. Annesi Zeynep Yüksel'i babasını aldattığını öne sürerek öldürdüğünü anlatan Mustafa Yüksel'in, ifadesinde şunları söylediği öne sürüldü:

"Annemin, son 2-3 yıldır, babamı aldattığını duydum. Hal ve hareketleri de o yöndeydi. Babamla kavgalı oldukları için birlikte yatmıyorlardı. Yaklaşık 6 aydır annemle aynı odada yatıyoruz. Zaten bunu yapmayı planlıyordum. Bir ara vazgeçmiştim."

ÖLDÜRMEDEN ÖNCE ANNESİNİ İZLEMİŞ

Aynı odada uyudukları için öldürmeden önce yüz üstü yatağından yatan annesini izlediğini anlatan Mustafa Yüksel, "Yaklaşık 5 dakika boyunca annemi izledim. Babam işe gittikten sonra. Et kesiminde kullandığımız bıçağı mutfaktan aldım. Olayı gözümde canlandırdım ve bir anda annemi boğazından keserek öldürdüm. Pişman değilim" dedi.

KIZ KARDEŞLERİNİ SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞMIŞ

Annesini öldürdükten sonra kıyafetlerini giyip işe gitmek için odadan çıktıktan sonra kız kardeşi Esra Yüksel'in uyandığını belirten Mustafa Yüksel, " Kız kardeşim Esra, odanın kapısını aralık görünce odaya girdi. Sonra çığlık attı. Diğer kardeşim de odaya girdi. Onları sakinleştirmeye çalıştım. 112 Acil Servis'e haber verdim" dedi.

Eşi ile 2009 yılında evlendiğini belirten Mustafa Yüksel'in, "Yaklaşık 1 yıl evli kaldık ve annem sürekli eşimle kavga ediyordu. Eşimle benim de aramı bozdu. Sonra boşandık. Tekrar birleşmek istedik ama annem yine engel oldu" dedi.

Mustafa Yüksel, yapılan sorgulamasının ardından Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra bugün adliyeye sevk edildi. Abdullah Yüksel ve iki kızı ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 

63 YAŞINDAKİ KADININ YAPTIĞINA BAKIN!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Edirne'de sokakta uyuşturucu sattığı iddia edilen 63 yaşındaki H.Y. adlı kadın, polis tarafından gözaltına alındı. H.Y.'nin evinde özel eğitimli köpekle yapılan aramada ise 70 gram esrar ele geçirildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Menzilahır Mahallesi'ndeki evde yalnız başına oturan H.Y.'nin uyuşturucu sattığı ihbarını aldı. Polis ekiplerince takibe alınan H.Y.'nin çarşı iznine çıkan erlere ve evine gelen kişilere uyuşturucu sattığı belirlendi. H.Y.'nin evine dün mahkeme kararıyla baskın düzenleyen polis ekipleri, ev ve bahçesinde narkotik köpeği 'Jubo' ile arama yaptı. Jubo'nun bahçedeki odunların bulunduğu alana tepki vermesi üzerine yapılan incelemede odun parçalarının arasına gizlenmiş olarak satışa hazırlanmış 62 fişekte 70 gram esrar ele geçirildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan H.Y., işlemlerinin ardından Adliye'ye sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

EŞİYLE TARTIŞINCA...

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, karısıyla tartışan kişi, benzinle kendini yaktı.

Alınan bilgiye göre, Reşat Z. (42), tartışmaları nedeniyle evi terk eden karısı H.Z. ile konuşmak için kayınpederinin Yunus Emre Mahallesi'ndeki evine gitti.

Burada eşiyle konuşmak isteyen Reşat Z, talebinin geri çevrilmesi üzerine yanında getirdiği bidondaki benzini üzerine döküp, elindeki çakmakla kendini ateşe verdi.

Çevreden yardıma gelen vatandaşlar, yangın tüpleriyle Reşat Z'yi söndürdükten sonra polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Ağır yaralanan Reşat Z, olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine sevk edildi.

Reşat Z'nin 2009 yılında, çıkan yangında kızı Merve Nur Z'yi kaybettikten sonra psikolojik tedavi gördüğü bildirildi.

TIR'DAN DÜŞEN BETON CAN ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'ni ikiye bölen E-130 Karayolu üzerindeki trafik ışıklarında yoldan geçen TIR'ın üzerindeki beton malzemelerin üzerine düştüğü kadınlardan 1'i öldü, diğeri ise ağır yaralı olarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından ilçe sakinlerinin yolu kapattıkları eylem, belediye başkanının kavşağı yıktırmasıyla son buldu.

İzmit'ten Yalova istikametine giden ve sürücüsünün adı öğrenilemeyen 54 B 5503 plakalı beton malzeme yüklü TIR, kavşağa hızlı girince kontroldan çıktı. Savrulan TIR'ın kasasından fırlayan beton bloklar, yol kenarında bulunan Remziye Ayaz ve Rahime Aytekin'in üzerlerine düştü. Yüzlerce kilo ağırlığındaki beton kalıpların altında kalarak ağır yaralanan Remziye Ayaz ve Raime Aytekin Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdehaleye rağmen Remziye Ayaz kurtarılamadı. Hayati tehlikesi bulunan Rahime Aytekin ise Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevkedildi.

YOLU KAPATTILAR

Daha önce de ihmal sonucu bir benzeri yaşanan ve TIR'ın dorsesinden yuvarlanan demir boruların altında kalan bir kadının hayatını kaybettiği Karamürsel'deki bugünkü kaza, ilçe sakinlerinin büyük tepkisine neden oldu. Yaklaşık 300 kişi E-130 Karayolu'nun Karamürsel geçişinin her iki yönünü de ulaşıma kapattı. Yolun Yalova ve Gölcük istikametine doğru kar yağışı altında uzun araç kuyrukları oluştu. Olay yerine gelen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın, kazaların sıkça yaşandığı bölgedeki Karayolları'nın yaptırttığı kavşağı iş makinasıyla yıktırmasıyla, kalabalık eylemine son verdi. .

NEDENİ BETON YOL MU?

Karamürselliler, ilçeyi ikiye bölen E-130 Karayolu'nun yaklaşık 2 kilometrelik bölümünün daha önce asfalt iken Karayolları tarafından beton yapıldığını, betonun asfalt gibi darbe ve sarsıntıyı emmemesi nedeniyle araçların kasalarındaki yüklerin yerinden oynayıp kaydığını, beton yolun ayrıca yük taşıtlarının yanı sıra küçük araçlara sert titreşimler nedeniyle zarar verdiğini öne sürdüler.