BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Tecavüz sahnesini kızına izletti

Hülya Avşar, 72. Koğuş filminin galasına kızını da götürdü, tecavüze uğradığı sahneyi kızına da izletti! Avşar bu konuda pek rahattı..

Abone ol

Skandalların kadını yeni bir skandala daha imza attı. 72. koğuş filminde tecavüze uğradığı sahneyi 14 yaşındaki kızına da izlettiren Hülya Avşar, "Yaş sınırına gerek yok, Zehra'nın izlemesinde bir mahsur görmüyorum" dedi.

Başrolleri Hülya Avşar, Yavuz Bingöl ve Kerem Alışık'ın paylaştığı 72. Koğuş filminin galası önceki akşam Kanyon Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Oyuncuların tam kadro katıldığı galaya Avşar, kızı Zehra ile geldi. Daha çekim aşamasında çok konuşulan tecavüz sahnelerini kızının izlediği hatırlatılan Avşar, "Maalesef!" deyip ekledi:Zehra'nın izlemesinde bir sakınca yok! Filmde sadece o tecavüz sahnesi var. Yaş sınırı getirilmesine gerek yok!"

"AVŞAR FİLMİNE GİTMEDİM"

Gala sonrası Wanna adlı gece kulübünde yapılacak olan 'after party'ye katılmak için bir süre bekleyen, bir aşağı bir yukarı gezen Hülya Avşar, sinirlenerek partiye gitmekten vazgeçti. Avşar galadan ayrılırken, bindiği yürüyen merdivenlerde ise duran yürüyen merdivene binen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme yaptı: "Biz de Kemal Kılıçdaroğlu gibi olduk..."

Bu arada galaya eşi Selma Taran'la katılan Ali Taran, "İlk kez Hülya Avşar filmi izleyeceğim" dedi.