BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz sahnesini keyifle oynadım

Hülya Avşar yine çok konuşulacak sözlerde bulundu. Keyifle oynadığını söylediği o sahne için bakın neler dedi?

Abone ol

Son filminde tecavüz sahnesiyle gündeme gelen Hülya Avşar, "Bence o sahneyi kısa kesmişler. Çok daha uzayabilirdi" dedi.

72. Koğuş filminin oyuncuları Hülya Avşar, Kerem Alışık, Yavuz Bingöl Beyaz Show'a konuk oldu. Avşar'ın tecavüz sahnesi ile ilgili yorumu çok konuşulacağa benziyor.

TECAVÜZ SAHNESİNİ KEYİFLE OYNADIM

Beyaz'ın "Ben oralarını hesaba katmam ben oynumu oynarım benim işi sinemamı mı diyorsun?" sorusuna Avşar şu cevabı verdi:

"Aslında magazin de olması lazım. Her zaman söylüyorum. Magazini seviyorum. Magazinsiz bir işin tadı tuzu olmayacağını düşünüyorum. Tamam sanat filmi entelektüel olmak bir tarafı ama magazin başka bir şey, keyif veriyor her işe. Tabii ki bunun dozunu kaçırdıkları zaman sinirleriyorum. Sinemada yapılan hiç bir tecavüz sahnesi beni hiç bir zaman rahatsız etmedi. Çok rahatım. Ama bunu durup dururken televizyon dizisinde insanlara sadece heyecan reyting kazandırmak amaçlı yapılırsa o olmaz. Eğer ki yerine oturuyorsa hiç korkmuyorum. Ben magazin olsun istiyorum. Herhalde son zamanlarda yazılan en güzel tecavüz sahnesi. Gerçekten en güzel tecavüz sahnesi. Keyifle oynadım. Kerem ile Yavuz çok saklamaya çalıştılar o sahneyi basından. Ben o konuda hiç rahatsızlık hissetmedim. Çünkü sahneyi seyrettiğin zaman zaten o rahatsızlık hissetmiyorsun."

ÇOK DAHA UZAYABİLİRDİ

Sunucu Beyazıt Öztürk araya girerek "Tecavüze uğrayan insanların da birisinin sesi olması lazım" diye konuştu. Ardından Avşar kızından yeni bir bomba daha geldi:

"Bence o sahneyi kısa kesmişler. Çok daha uzayabilirdi. Bu sahne öyle değil. Onun için uzayabilir diye söylüyorum. Daha çok insaların canı yanıyor, tecavüzden çok acıma duygusu veriliyor."