BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.399,11
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz görüntüleri cepte

Manisa'da kuyumcuya tecavüz edip çıplak görüntülerini kameraya çeken 3 kişi yakalandı.

Abone ol

Manisa'dan kaçırdıkları kuyumcuya İzmir'de bir evde tecavüz ettikleri, çıplak görüntülerini cep telefonu kamerasına kaydettikleri ve zorla senet imzalattıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğüne başvuran K.C.E. Kütahya'nın Simav ilçesinde kuyumculuk yaptığını, gezmek için geldiği Manisa'nın Kula ilçesinde adres sorduğu 3 kişiyi aracına aldığını, bu kişilerin kendisini kaçırarak İzmir'de bir evde tecavüz ettiklerini, daha sonra cep telefonu kamerasıyla çıplak görüntülerini çektiklerini öne sürdü. Zanlıların kendisine boş senet imzalattığını da iddia eden K.C.E, para bulması için serbest bırakıldığını söyledi.

Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 3 zanlıyı yakalamak için operasyonlara başladı. Kimlikleri tespit edilen 3 kişi, Manisa'nın Kula ilçesinde yakalandı. İzmir'e getirilen M.B. (21), H.K. (22) ve İ.O. (24) mağdur tarafından teşhis edildi. Bu arada, doktor kontrolünden geçirilen K.C.E'ye, ''fiili livatada'' bulunulduğu belirlendi.

Sorgulamaya alınan zanlıların cep telefonunda kuyumcu K.C.E'nin çıplak görüntülerinin olduğu görüldü. K.C.E'ye imzalatılan boş senedin ise zanlılarca yırtılarak atıldığı tespit edildi. Zanlıların, K.C.E. ile kendi isteğiyle birlikte olduklarını, tecavüz etmediklerini iddia ettikleri söyledikleri öğrenildi. K.C.E'nin şikayetçi olduğu 3 zanlı, işlemleri tamamlandıktan sonra ''nitelikli yağma'', ''fiili livatada bulunma'' ve ''adam kaçırarak zorla senet imzalatma'' suçlarından İzmir Adliyesine sevk edildi.