BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.500,73
HABER /  GÜNCEL

Tazminatı için patronunu kaçırdı

Tazminatını ödemeyen eski patronunu ekmek bıçağını boğazına dayayıp kaçırdığı iddia edilen tekstil işçisi tutuklandı.

Abone ol

İddiaya göre yaşı küçük 2 kişiyle birlikte 16 J 4235 plakalı araçla eski iş yerine giden 25 yaşındaki Murat K., 2 bin 700 liralık tazminatını ödemediği için sinirlendiği eski patronu H.Y.'yi (36) beklemeye başladı.

Bir süre sonra iş yerinden çıkan eski patronun boğazına ekmek bıçağını dayayan işçi, şahsı zorla arabaya bindirdi. Doğancı Barajı'na götürdüğü H.Y.'yi tazminatını ödemesi için tehdit eden şüpheli, işadamının söz vermesi üzerine sakinleşip patronunu tekrar Duaçınar Mahallesi'ne bıraktı.

PATRONU ŞİKAYETÇİ OLMADI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polisin ifadesine başvurduğu müşteki patron, başından geçenleri anlatırken eski işçisinden şikayetçi olmadığını belirtti. Yıldırım Araştırma Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan Murat K., "hürriyeti tahdit ve tehdit" suçlarından adliyeye sevk edildi. İfadesinde suçunu kabullenen işçi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.Bu arada çocuk polisi, olay sırasında şüpheli işçinin yanında bulunan 16 yaşındaki A.K. ve 17 yaşındaki S.K.'yi de gözaltına aldı. Yaşı küçük zanlıların soruşturması çocuk savcılığı tarafından yürütülecek.