BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.500,73
HABER /  MAGAZİN

Taylor Swift fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı!

Ünlü şarkıcı Taylor Swift instagram hesabından yayınladığı paskalya fotoğrafı ile dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Taylor Swift'in geçtiğimiz gün instagram hesabından yayınladığı paskalya fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu. 

2013 yılının en çok kazanan şarkıcısı olarak müzik camiasının en tepesine oturan ünlü şarkıcı Taylor Swift sosyal medyada da bir numara olmaya aday. 24 yaşındaki güzel şarkıcı 40 milyon instagram ve twitter takipçisi ile sosyal medyada en çok takip edilen ünlülerden biri olurken Paskalya bayramında yayınladığı fotoğraf ile sanal alemde büyük yankı uyandırdı. 

1.20140422102439.jpg

Güzel şarkıcı Taylor Swift beyaz bikinisi ile ıssız bir sahilde paylaştığı fotoğrafı ile 40 milyon takipçisi tarafından beğeni yağmuruna tutulurken ünlü şarkıcı fotoğrafların altına yazdığı
'Paskalya yumurtalarını arıyorum...'  notu ile de dikkat çekti. 24 yaşındaki ünlü şarkıcının kusursuz fiziği takipçileri ve magazin basını tarafından dikkat çekerken ünlü şarkıcının şu an nerede tatil yaptığını açıklamaması dikkat çekti. Yeni çıkaracağı albüm öncesi tatil yapmaya karar veren güzel şarkıcıya yoğun bir ilgi varken sosyal medyada büyük dikkat çeken Taylor Swift kusursuz fiziği ile de magazin basınından beğeni topladı.